Θα το πω εδώ στην αρχή, να το εξομολογηθώ και να φύγει από μέσα μου: αν κάτι αγάπησα τους τελευταίους 12 μήνες ήταν το online shopping. Ποτέ δεν ήμουν φαν του να πηγαίνω σε ένα φυσικό κατάστημα, να στήνομαι στην ουρά των δοκιμαστηρίων, να ρωτάω «μήπως αυτό το έχετε σε άλλο νουμεράκι;». Θέλω να είμαι άνετα στον καναπέ μου, να σκρολάρω χαζεύοντας ρούχα, παπούτσια, αρώματα και όλα αυτά τα όμορφα, να τα παραγγέλνω με ένα κλικ και να έρχονται στην πόρτα του σπιτιού μου τώρα. Δεν ζητάω πολλά. Ναι καλά…

Όσο όμως το αγάπησα το online shopping, αλλά τόσο έγινε ένα μικρό «βάσανο». Θα μπορούσα να είχα γράψει μια μπαλάντα με τίτλο «Περιμένοντας τον κούριερ» και να γίνω νο.1 στις τάσεις του YouTube. Πόσες μέρες, πόσα τηλέφωνα, πόσα μέιλ, πόσες φορές πετάχτηκα με λαχτάρα κάθε φορά που ακουγόταν μηχανάκι να ελαττώνει ταχύτητα έξω από το σπίτι. Τέτοια καψούρα να μην σας τύχει: χτύπαγε ο διανομέας το κουδούνι της πόρτας και στα αφτιά ακουγόταν σαν συμφωνία του Μπετόβεν. Όλα αυτά ευτυχώς αλλάζουν τώρα με το ΝΟW (είδες τι έκανα εδώ;).

Τι είναι το NOW που αλλάζει το τώρα και το μέλλον των αποστολών και τον διανομών; Είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία για αποστολή και παράδοση ρούχων, παπουτσιών, αρωμάτων, καλλυντικών, αξεσουάρ και όλων αυτών των προϊόντων που εντάσσονται στις κατηγορίες της μόδας και της ομορφιάς -δεν είναι λίγα και στο NOW θα τα βρεις για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Οκ, έχεις ακούσει και άλλες φορές τη λέξη «πρωτοποριακός», όμως το NOW πράγματι είναι και φιλοδοξεί να αλλάξει όλα όσα ξέρουμε για τις online αγορές.

Αν λοιπόν είσαι σαν εμένα, τότε θα σου έχει τύχει να κάνεις συνεχόμενες παραγγελίες από διαφορετικά καταστήματα. Παίρνεις ένα φούτερ από ένα κατάστημα, μια φόρμα από ένα άλλο και θα πρέπει να συμβεί συναστρία για να τα παραλάβεις όχι την ίδια αλλά έστω σε κοντινές μέρες. Το NOW λοιπόν σού δίνει τη δυνατότητα από πολλαπλά καταστήματα της πλατφόρμας και παράδοση των αγορών σε μία παραγγελία.

«Ναι, αλλά πότε θα έρθουν;», σε ακούω να λες. Ξέρω, είναι σκληρό να περιμένεις για μέρες τον διανομέα και να νιώθεις ότι σε έχει αφήσει στο «διαβάστηκε». Το NOW λοιπόν σε νιώθει και φέρνει τα προϊόντα όχι απλά αμέσως, αλλά ΤΩΡΑ. Σε δύο ώρες το πολύ, βρίσκονται στην πόρτα σου -και όχι δεν πρόκειται για καθυστερημένο πρωταπριλιάτικο αστείο.

Όπως δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο αυτό που πρόκειται να σου πω. Πολλές φορές παραγγέλνουμε κάτι μέσω ενός e-shop και δεν μας κάνει. Πόσες φορές δεν έχεις σκεφτεί να το χαρίσεις σε κάποιον άλλον αντί να μπεις στη διαδικασία να το επιστρέψεις, να κάνεις νέα παραγγελία και να περιμένεις από την αρχή μέχρι να έρθει; Ξέχνα τα όλα αυτά. Ο διανομέας του NOW παραδίδει την παραγγελία και περιμένει (ναι, περιμένει!) να δοκιμάσεις τα προϊόντα και αν δεν είσαι ικανοποιημένος για οποιαδήποτε λόγο να τα επιστρέψεις και να τα αλλάξεις εκείνη τη στιγμή. Σε δύο ώρες μέσα, θα έχει ό,τι ζήτησες.

Το ξαναγράφω γιατί και εγώ ο ίδιος ακόμα δεν το έχω πιστέψει: έρχεται ο διανομέας του NOW, φέρνει την παραγγελία και περιμένει να δοκιμάσεις ό,τι έχεις παραγγείλει και αν δεν σου κάνει το επιστρέφεις και το αλλάζεις αμέσως!

Και φυσικά, με το NOW έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθείς όλη τη διαδικασία της αποστολής/παράδοσης με στοιχεία σε πραγματικό χρόνο μέσω του delivery tracker και έτσι δεν θα χρειάζεται να κοιτάς τους αστρολογικούς χάρτες ή να γίνεσαι οιωνοσκόπος για να μάθεις πότε θα λάβεις την παραγγελία σου ή πότε εκείνη θα φτάσει στον παραλήπτη της.

Αυτή είναι η υπηρεσία του NOW για όλους εμάς που αγαπάμε το online shopping, αλλά κάπου είχαμε κουραστεί με τις καθυστερήσεις, τα λάθη, τις περίπλοκες διαδικασίες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καταβάσεις την εφαρμογή του NOW, να δεις το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων και με την πρώτη παραγγελία θα νιώσεις ότι η εμπειρία αγορών σου αλλάζει ΤΩΡΑ.