Λιγότερο ασφαλείς νιώθουμε μετά τη διαθεσιμότητα του Τάσου Ποτσέπη και δεν το κρύβουμε. Ο συνοριοφύλακας πια, #ΣούπερΠοτσέπης, μπορεί να έχει φορέσει στολή αλλά δεν ξεχνάει τους διαδικτυακούς του φίλους και αυτοί, με τη σειρά τους, δεν ξεχνούν τα όσα μας έχει προσφέρει από τότε που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό.

Στην Αθήνα πια και όχι στη Χίο που υπηρετεί, κάνει μόνο μπανάκια και αυτό γιατί δεν έχει κάτι άλλο να κάνει. Μετά από την πρόσφατη υβριστική του ανάρτηση, η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να του πάρει το όπλο και την αστυνομική ταυτότητα. Ούτε ένα μπιφ δεν μπορούμε να κάνουμε πια σαν άνθρωποι.

«Τα fake news της χώρας με στοχοποιήσανε με δόλο γράφοντας πως βρίζω τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη», είπε στην κάμερα του κινητού του για να δικαιολογήσει το «γκαντεμόσαυρα γουρλωμάτη πάρτα όλα πίσω και ζήτα συγγνώμη γιατί θα σε στήσω στα 4, στα 4 θα σε στήσω», ένα μήνυμα, που όπως λέει, είχε ως παραλήπτη έναν πρώην κολλητό του που τα έσπασαν για άγνωστους λόγους.

Ο «Αγάπη Μόνο», γνωστός και ως «Διαθεσιμότητα μόνο», υποστηρίζει ότι έκανε μπιφ αλλά όσοι τον ακολουθούν πιστά, γνωρίζουν ότι είναι ενάντια στα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού και υπέρ του αντιεμβολιαστικού κινήματους. Κρίμα που δεν τον έχουμε δει ακόμα στο Σύνταγμα. Τώρα που έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, βέβαια, όλα είναι πιθανά.