Το λιμάνι της Καβάλας ζει μεγάλες στιγμές αφού τα πλοία με προορισμό τα νησιά του Βορείου Αιγαίου φεύγουν γεμάτα από κόσμο και αυτοκίνητα. Για παράδειγμα, όπως μας πληροφορεί το proininews.gr, ή αλλιώς η Πρωινή, χθες αναχώρησε το φοβερό και τρομερό ταχύπλοο Super Runner Jet με 450 επιβάτες και 120 επιβατικά. 

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η Πρωινή, το Super Runner Jet, η αλλαγή του Aqua Blue το οποίο βγήκε αλλαγή λόγω τραυματισμού,  θα μείνει στη γραμμή με 5 ολόκληρα δρομολόγια την εβδομάδα ως το τέλος Αυγούστου. Α-ΣΤΑ-ΜΑ-ΤΗ-ΤΟ και ακούραστο.

Η Πρωινή, όμως, το πήγε πολλά βήματα παρακάτω και εκτός από τις αποκλειστικές πληροφορίες, μοιράστηκε με το κοινό της και μία κάπως… περίεργη φωτογραφία, δείγμα του πόσο «ψαγμένη» είναι. Η φωτογραφία η οποία είναι προϊόν φώτοσοπ, δίνει έμφαση στο ψυχεδελικές ανησυχίες του καλλιτέχνη. Δεν είναι μικροσκοπικά ανθρωπάκια που τα βάζουν με γίγαντες, ούτε βλέπουμε ένα πλοίο-τσέπης. Οκ, ένα κακό φώτοσοπ βλέπουμε αλλά ήταν αρκετό για να μας φτιάξει τη διάθεση.