Το επικό φώτοσοπ που θα σε σκαλώσει

Γίγαντες, ανθρωπάκια και ένα πλοίο τσέπης. Ένα μπράβο στον καλλιτέχνη.

Το επικό φώτοσοπ που θα σε σκαλώσει

Γίγαντες, ανθρωπάκια και ένα πλοίο τσέπης. Ένα μπράβο στον καλλιτέχνη.


Το λιμάνι της Καβάλας ζει μεγάλες στιγμές αφού τα πλοία με προορισμό τα νησιά του Βορείου Αιγαίου φεύγουν γεμάτα από κόσμο και αυτοκίνητα. Για παράδειγμα, όπως μας πληροφορεί το proininews.gr, ή αλλιώς η Πρωινή, χθες αναχώρησε το φοβερό και τρομερό ταχύπλοο Super Runner Jet με 450 επιβάτες και 120 επιβατικά. 

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η Πρωινή, το Super Runner Jet, η αλλαγή του Aqua Blue το οποίο βγήκε αλλαγή λόγω τραυματισμού,  θα μείνει στη γραμμή με 5 ολόκληρα δρομολόγια την εβδομάδα ως το τέλος Αυγούστου. Α-ΣΤΑ-ΜΑ-ΤΗ-ΤΟ και ακούραστο.

Η Πρωινή, όμως, το πήγε πολλά βήματα παρακάτω και εκτός από τις αποκλειστικές πληροφορίες, μοιράστηκε με το κοινό της και μία κάπως… περίεργη φωτογραφία, δείγμα του πόσο «ψαγμένη» είναι. Η φωτογραφία η οποία είναι προϊόν φώτοσοπ, δίνει έμφαση στο ψυχεδελικές ανησυχίες του καλλιτέχνη. Δεν είναι μικροσκοπικά ανθρωπάκια που τα βάζουν με γίγαντες, ούτε βλέπουμε ένα πλοίο-τσέπης. Οκ, ένα κακό φώτοσοπ βλέπουμε αλλά ήταν αρκετό για να μας φτιάξει τη διάθεση.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα