Καλό καλοκαίρι είπαμε; Μπορεί και να είπαμε. Αλλά και να μην είπαμε, λογικά το καταλάβατε από τα ρεπορτάζ από το λιμάνι του Πειραιά που έχουν κατακλύσει την πρωινή ζώνη. Σε ένα από αυτά έκανε την εμφάνισή του ένας νεαρός τυπάς, με προορισμό την Πάρο και δυο τρεις ατάκες αρκετές για να τον κάνουν viral

Περιμένοντας να μπει στο πλοίο με προορισμό την Πάρο και ένα “νεύμα” στην κάμερα μετά, ο νεαρός με ανεβασμένη διάθεση -ξέρεις, αυτή που έχεις όταν είσαι μετά βίας είκοσι και πας διακοπές με τους φίλους σου- μίλησε στη δημοσιογράφο του Mega δίνοντας ρεσιτάλ. 

“Καλημέρα, τι κάνετε; Όλα καλά; Πάμε έξι μέρες διακοπές στην Πάρο. Όλο το χειμώνα περιμέναμε για αυτό το καλοκαίρι. Ο κύριος Μητσοτάκης θα μας το βγάλει ξινό και το καλοκαίρι”, είπε. Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι του πλατό είχαν απορία αν εμβολιάστηκε, παίρνοντας την απάντηση “έκανα το εμβόλιο χωρίς γλυκάνισο”. Ξεκάθαρα για τσίπουρα πάει το παιδί εκεί στην Πάρο. 

Είχε, όμως, κάτι ακόμα να πει. Ένα νέο μήνυμα να μεταφέρει, έναν σημαντικό χαιρετισμό: “Χαιρετίσματα στον Κυριάκο, τον αγαπάω!

Φίλε, εμείς αγαπάμε εσένα πιο πολύ.

Δες το απόσμαμα μετά το 1:20 του βίντεο: