Το όνομα “Γιάννης Αντετοκούνμπο” έχει δυσκολέψει κόσμο και κόσμο. Βέβαια, η κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NBA από τον Γιάννη, με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για σαρδάμ και αναγραμματισμούς. Μάλλον, για αυτόν τον λόγο, μια παλιότερη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη, που αναφέρθηκε στον πρωταθλητή ως “Ακετοκούμπο” έγινε ξανά επίκαιρη. 

Τότε, ως φιλοξενούμενος στο Blue Sky, ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον Γιάννη, τον αποκαλούσε συνεχώς “Ακενοτούμπο”, αντί για Αντετοκούμπο. Σήμερα, στον αέρα του ANT1 του ζητήθηκε να απαντήσει αν νιώθει πως πρέπει να ζητήσει συγγνώμη στον Γιάννη Αντετοκούμπο για αυτή τη λάθος εκφορά του ονόματός του. Βέβαια, Άδωνις είναι αυτός, και οι συγγνώμες προσφέρονται με φειδώ. Κάπως έτσι, κατέληξε να λέει πως ήταν απλώς ένα σαρδάμ και πως συγγνώμη οφείλουν να του ζητήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, που τον βρίζουν.

Σε άλλα νέα, ο διάλογος πήγε κάπως έτσι: 

Δημοσιογράφος: Για την υπόθεση Αντετοκούνμπο, αισθάνεστε οτι πρέπει να ζητήσετε μία συγγνώμη από τον ίδιο;

Άδωνις Γεωργιάδης: Να ζητήσω συγγνώμη επειδή έκανα σαρδάμ; Τώρα μιλάτε σοβαρά;

Δημοσιογράφος: Σαρδάμ ήταν;

Άδωνις Γεωργιάδης: Από την πρώτη μέρα είπα οτι έκανα σαρδάμ. Δεν έχετε κάνει σαρδάμ στην ζωή σας; Συγγνώμη πρέπει να μου ζητήσουν όλοι από το ΣΥΡΙΖΑ που με βρίζουν εδώ και δύο χρόνια για ένα σαρδάμ που το είπα στην ίδια εκπομπή «συγγνώμη έκανα σαρδάμ». Αλλά τέτοιοι είστε. Όχι εσείς προσωπικά, οι ΣΥΡΙΖΑΟΙ… Φαρισαίοι, υποκριτές και ψεύτες. Λες και δεν έχει κάνει σαρδάμ ο Τσίπρας στην ζωή του.