Όταν απογοητεύεσαι από μία άτυχη στιγμή, ψάχνεις τρόπους για να ξεχαστείς, να προχωρήσεις παρακάτω. Η ζωή, όσο εμπόδια και να εμφανιστούν μπροστά μας, συνεχίζεται. Αυτό σκέφτηκαν και οι τέσσερις ληστές στη Λαμία και πήγαν για μπάνιο μετά από την αποτυχημένη προσπάθειά τους να ξηλώσουν ένα ATM στα Καμένα Βούρλα.

Πάμε μια βόλτα στη μαγική Φθιώτιδα για να εξηγήσουμε καλύτερα το σουρεάλ σκηνικό που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 21 Ιουλίου. Όλα ξεκίνησαν όταν τέσσερις ληστές προσπάθησαν χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία να ξηλώσουν ένα ATM στα Καμένα Βούρλα. Αφού δεν τα κατάφεραν, είπαν να πάνε για ένα μπανάκι και κατευθύνθηκαν προς τον Θεολόγο. Εκεί έκλεψαν και ένα μηχανάκι γύρω στις 7 το πρωί έτσι, από συνήθεια.

Ο ιδιοκτήτης εντόπισε τη μηχανή του αρκετές ώρες αργότερα, στις 19:30 το απόγευμα κοντά στον παραθαλάσσιο οικισμό Λεκούνα, 200 μέτρα από την παραλία. Στο σημείο βρέθηκε ένας αξιωματικός της Ασφάλειας και όταν εντόπισε τους δροσερούς ληστές, τους πλησίασε. Χαλαροί και σαν να μην τρέχει τίποτα, ντυνόντουσαν μετά τη βουτιά τους έχοντας ένα καλάσνικοφ στα πόδια τους.

via GIPHY

«Μην τολμήσει να κουνηθεί κανείς γιατί θα πυροβολήσω…», είπε ο αστυνομικός σύμφωνα με το Lamiareport.gr πριν οι yolo ληστές πάρουν το όπλο στα χέρια τους. «Όσο ζω δεν θα ξεχάσω αυτές τις στιγμές που μου φάνηκαν αιώνες. Θα μπορούσε να είμαστε νεκροί τώρα. Ζούμε από την ψυχραιμία και τον ηρωισμό του αστυνομικού που τράβηξε γρήγορα το όπλο. Ευχαριστώ το Θεό που είμαστε ζωντανοί…Αυτοί κοιτούσαν μια εμάς και μια το Καλάσνικοφ που ήταν στα πόδια τους. Αν το άρπαζαν θα γινόταν μακελειό… » είπε ο ιδιοκτήτης της μηχανής. Ευτυχώς, δεν έγινε μακελειό.