Αν δεν χορέψουμε το καλοκαίρι, πότε θα χορέψουμε; Αν δεν χορέψουμε με swing jazz με τι θα χορέψουμε; Αν δεν είναι η Παρασκευή η καλύτερη μέρα της εβδομάδας, τότε ποια είναι; Oι ερωτήσεις που τέθηκαν είναι πολλές, η απάντηση και στις τρεις, όμως, είναι μία: καλή μουσική. Καλεσμένoi μας για το Vo.23 του Clap Hands οι Jeepers Creepers που μας γυρίζουν σε χαρούμενους, παρελθοντικούς χρόνους με τις επιλογές τους. 

Οι Jeepers Creepers είναι μια ορχήστρα η οποία δραστηριοποιείται στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη. Με την αφοσίωση τους στο ιδίωμα της Swing Jazz έχουν καταφέρει να εμφανιστούν σε πάμπολλους χώρους εντός και εκτός συνόρων. To 2021 είχαν την μεγάλη τιμή να κατακτήσουν την πρώτη θέση στον Πανευρωπαικό Διαγωνισμό Swinging Europe, διάκριση σημαντική τόσο για τους ίδιους όσο και για την Ελλάδα, μιας και αποτελεί θεσμό χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαική Ένωση. Έχουν συνεργαστεί με εξαίρετους σολίστες (Χάρης Ιωάννου, Stefan Vasnier, Katie Cosco, Μarc Devine, Dan Block, Gilad Atzmon) και με πολλές ομάδες χορευτών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως οι Rhythm Hoppers, Athens Lindy hop, Hob Nob, Καλαμάτα lindy hop, Swing in Mexico, Pescara Swing, κ.α.. Έχουν συμμετάσχει  επίσης σε πολλά φεστιβάλ όπως το Kardamili International jazz festival, Petit Paris d’ Athenes,Swing N’ Sail,Fougaro Jazz Festival,DjangoFest, Festival International de Hot Jazz Mexico κ.α. 

Το Σάββατο, 24 Ιουλίου, θα εμφανιστούν στο Art Farm, κάτω απ’ την μαγευτική καλοκαιρινή πανσέληνο. Μέχρι τότε, ακούστε τη μουσική που επέλεξαν. Για περισσότερες λίστες, ακολουθήστε μας στο Spotify.

Βρείτε τους Jeepers Creepers: Facebook και Instagram

Τα παράπονά σας, τις προτάσεις και τις ευλογίες σας στο kdedes@tncgroup.gr. Cheers!