Τα μέτρα στη Μύκονο μπορούν να χαρακτηριστούν αστεία από πολλές απόψεις. Σύμφωνα με την κυβέρνηση, το μίνι lockdown απέδωσε και η διασπορά του κορονοϊού περιορίστηκε τη στιγμή που οι επιχειρηματίες του νησιού είναι εξαγριωμένοι για την συγκεκριμένη αντιμετώπιση. Μεταξύ μας, η κυβέρνηση θέλησε απλά να στείλει ένα μήνυμα και επέλεξε τη Μύκονο για δείξει ότι μπροστά στην υγεία των πολιτών της, δεν φοβάται τίποτα. Μην γελάτε, δεν είναι ανέκδοτο αν και θα μπορούσε.

Για την επιδημιολογική κατάσταση του νησιού μίλησε και ο Νίκος Χαρδαλιάς στην ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας. Όπως είπε, τα μέτρα που πάρθηκαν το περασμένο Σάββατο έπιασαν τόπο και τα κρούσματα μειώθηκαν αφού ανακόπηκε η εκθετική αύξησή τους. Περιμένουμε, λοιπόν, τις νέες ανακοινώσεις για το αν αυτά τα μέτρα αποτελέσουν παρελθόν ή θα πάρουν παράταση.

Μέχρι να γίνει αυτό, ο «εντυπωσιασμένος» από το έργο της Πολιτικής Προστασίας, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θέλησε να σχολιάσει μέσω ενός Instagram story την επικαιρότητα. Ο σεφ που μάλλον σήκωσε το φρύδι του με τον χαρακτηριστικό τρόπο, μάλλον δεν πιστεύει ούτε αυτός την γρήγορη ανάκαμψη της Μυκόνου και το πόσο γρήγορα απέδωσαν τα μέτρα. Αυτό, λοιπόν, είναι το «μπράβο» του θείου Λεωνίδα προς την κυβέρνηση.