Έχει συμβεί και σε σας να μην μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας σε κάποιο βίντεο; Ε, αυτό συμβαίνει και με τον Νίκολας Κέιτζ. Δεν μπορεί να αντικρίσει το ίδιο να υποδύεται τον ίδιο. Ναι, αυτό είναι το στόρι της ταινίας The Unbearable Weight of Massive Talent. Μετάφραση: Το αβάσταχτο βάρος ενός τεράστιου ταλέντου. Δεν ειναι τρολ, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Επίσης να ξεκαθαρίσουμε ότι στο Leaving Las Vegas ήταν κάτι παραπάνω από καλός.

via GIPHY

Αν και η ταινία ήταν να κυκλοφορήσει αυτό το χρόνο, τελικά θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2022 και αν κάποιος λείπει από την πρώτη, επίσημη προβολή, αυτός θα είναι ο Νίκολας Κέιτζ. Το The Unbearable Weight of Massive Talent είναι μια ταινία του Τομ Γκόρμιτσαν και σε αυτή θα δούμε, όπως ήδη αναφέραμε, τον Κέιτζ υποδύεται τον Κέιτζ σε με σατιρικό τρόπο.

Τι θα δούμε; Τον ηθοποιό να παλεύει να ξεπληρώσει τα χρέη του με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, θα πει «ναι» στο 1 εκατ. δολάρια ενός θαυμαστή του που τυγχάνει να είναι και βαρόνος ναρκωτικών ώστε να παρευρεθεί στα γενέθλιά του. Αυτός ο βαρόνος είναι ένας ήσυχο παιδί από το καρτέλ του Μεξικού, σιγά το πράγμα.

via GIPHY

Φυσικά, τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελε ο Κέιτζ. Θα τον προσεγγίσει η CIA και θα τον στρατολογήσει όσο προσπαθεί να πάρει ένα ρόλο για ένα φιλμ του Κουέντιν Ταραντίνο. Και για να δέσει το γλυκό, θα συναντήσει τον εγωκεντρικό του εαυτό από τα 90s. Μπέρδεμα. 

Αυτό που κρατάμε, βέβαια, είναι η δήλωσή του στο Variety. «Δεν θα δω ποτέ την ταινία. Μου είπαν ότι είναι μια καλή ταινία. Μου είπαν ότι ο κόσμος την αγάπησε και ότι απόλαυσαν τη διαδρομή, αλλά έκανα αυτή την ταινία για το κοινό».