Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στα γνωστά, παλιά λημέρια με μια σειρά που την γυρίζει λες και είναι ταινία. Έντεκα χρόνια είχε να κάνει σειρά κι αποφάσισε να γυρίσει για να κάνει νούμερα τηλεθέασης δίνοντας στον τηλεθεατή αυτό που του αξίζει: το καλύτερο καστ, γυρίσματα στις πιο ατμοσφαιρικές τοποθεσίες και σενάριο για να μην αλλάζεις κανάλι. To MEGA μάζεψε όλο το χαρτί φέτος, λένε όσοι ξέρουν την διαφημιστική πίτα και πώς μοιράζεται.  “Ο Δάσκαλος”  έρχεται στο MEGA.

Επίσης, μιας και μιλάμε για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τον πιο τελειομανή τηλεοπτικό σκηνοθέτη, μιλάμε και για ένα budget που το βλέπουν τα άλλα κανάλια και τρίβουν τα μάτια τους. Ο Χριστόφορος θέλει ποιότητα και δεν κάνει εκπτώσεις. Θέλει γυρίσματα σε Παξούς και Κέρκυρα. Θέλει στο καστ του την Μαρία Καβογιάννη και την Χάρούλα Αλεξίου (στο ντεμπούτο της τηλεοπτικά). Θέλει κινηματογραφικά πλάνα. Μια εβδομαδιαία σειρά που θα προβληθεί τον Γενάρη και κάθε επεισόδιο θα κοστίζει περίπου 300.000.

Το καστ: all star team

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος.

Η υπόθεση

Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο και θα βρει μπλεγμένος σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Ο παντρεμένος δάσκαλος γοητεύεται από μαθήτρια του της 3ης Λυκείου. Την μαθήτρια θα υποδυθεί η Κλέλια Ανδριολάτου. Στο ίδιο σχολείο, επίσης ως δασκάλα, θα βρίσκεται και η Μαρία Καβογιάννη.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει κι αυτό βγαίνει στα ποσταρίσματα των πρωταγωνιστών.