Θυμάστε τους QAnon με τα κέρατα βίσωνα στο Καπιτώλιο και τις σημαίες της Αμερικής;

Έχουμε και τους δικούς μας τώρα και τους είδαμε χθες στο Σύνταγμα, ρασοφόροι που έχουν σε speed dial το Θεό και μιλούν καθημερινά πήραν το ποίμνιο τους, πέντε εικόνες και τρεις πρεσβυτέρες από κάθε ενορία παρέα με ψεκασμένους που έγιναν σημαντικοί σε γκρουπ για τα μπόλια ή βρήκαν νέους καφενειακούς φίλους κάτω από ποστ Πετράκου και ξαμολήθηκαν στο Σύνταγμα να γεμίσει ο τόπος σωματίδια Covid-19.

Οι αρνητές διαμαρτύρονται για τα μέτρα που ελήφθησαν και που προβλέπουν μεταξύ άλλων τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων ομάδων που εργάζονται σε δομές που σχετίζονται με την Υγεία ή τις ευπαθείς ομάδες.

 Στο σημείο αυτό πρέπει να γίνει ο διαχωρισμός μεταξύ ψεκασμένων και μη εμβολιασμένων. Δεν ανήκουν σε μια ομάδα όλοι. Οι φοβισμένοι άνθρωποι που εξαιτίας της κακής επικοινωνιακής πολιτικής της κυβέρνησης δεν έχουν εμβολιαστεί- ακόμη, δεν είναι ψεκασμένοι. Διστάζουν και ίσως το αναβάλλουν. Δεν είναι οι δογματικοί που θέλουν να πεθάνει η κατσίκα των εμβολιασμένων. Δεν είναι αρνητές του κορωνοϊού και των μέτρων αποστασιοποίησης. Δεν πολεμάνε κάποιο σύστημα.

Οι ψεκασμένοι όμως θα τα πολεμήσουν (σσ. τα εμβόλια) και με τη ζωή τους, πιθανότατα και με τη δική μας. Σίγουρα με τη ζωή εκείνων που ανήκουν σε ομάδες ευπαθείς.

Κρατούν την  ελληνική σημαία για να τονίσουν τον εθνικισμό τους, τη μισαλλοδοξία τους και την ανημποριά τους να βρουν άλλη ταυτότητα. Είναι Έλληνες. Μπορείς να τους πείσεις με επιστημονικά επιχειρήματα; Όχι, έχουν ένα φίλο, ξάδελφο, συνάδελφο που έπαθε θρόμβωση από τα “μπόλια“.

Αυτοί θα σου πουν το σωστό, γιατί έτσι. Έχουν και γιατρούς και πνευματικούς ηγέτες που προφανώς σαν πρόβατα τους βγάζουν για βοσκή. Αλλά κάτω από το δικό σου ποστ θα γράψουν «μπε».

Τους προσβάλεις αν τους αποκαλέσεις ψεκασμένους.

 

https://twitter.com/hashtag/%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Τους λυπάμαι, γιατί θα πέσουν στα χέρια κάποιου πολιτικού που θα χρησιμοποιήσει τη δύναμή τους. Τι ακούστηκε χθες στο Σύνταγμα: ρατσιστικός λόγος, το μπόλι του Αντίχριστου, σεξιστικές βρισιές κατά της Δόμνας Μιχαηλίδου για τις άστοχες δηλώσεις νωρίτερα τη χθεσινή μέρα, να πεθάνουν οι μετανάστες.

Αν τα εμβόλια αλλοιώνουν το DNA, ίσως υπάρχει σωτηρία.

https://twitter.com/hashtag/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw