Καλοκαίρι είναι να τραγουδάμε με τα χέρια ψηλά, εκστασιασμένοι “κι άμα δω κανένα φίλο/τρέμω μη με θυμηθεί/ πεθαμένες καλησπέρες δε γουστάρω να μου πει”, ένα κομμάτι που  μας συγκινεί στις συναυλίες του. Και σηκώνοντας τα χέρια ψηλά, πέφτει λίγη ΑΜΣΤΕΛ από το κουτάκι, πάνω μας. Γιατί θα βάλουμε ψυχή σε  αυτό που κάνουμε.

Ο καθένας μας έχει το δικό του κομμάτι που μόλις ακούει την εισαγωγή του νιώθει σαν να τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα και τον ωθεί να σηκωθεί με πάθος  και να ρίξει τον προβολέα στην ψυχή του. Όποτε ακούει ο κολλητός μου τον στίχου “πάντα ζητούσες τα φιλιά που αφήνουνε σημάδι” ανοίγει μια ΑΜΣΤΕΛ, πίνει μια τεράστια γουλιά και γυρίζει με κοιτάει λέγοντας “τώρα θα το ζήσουμε στο έπακρο και θα το χαρούμε“.

Μετά από τόσους πανδημικούς μήνες στη σιωπή, με απουσία μουσικών φεστιβάλ, συναυλιών και live που ανταμώναμε ήρθε –επιτέλους- η στιγμή να ανοίξει ξανά η ψυχή μας και να ξεχειλίσει συναίσθημα.   Όπως ακριβώς  θα ξεχειλίσουν τα ποτήρια με ΑΜΣΤΕΛ φέτος το καλοκαίρι στην Τεχνόπολή, τους Λαζαριστές, το Άλσος, και όπου αλλού στη χώρα ξεχειλίζει η ζωντανή μουσική.

Καλοκαίρι είναι να είσαι στο Ρέθυμνο, σε live συναυλία και να ακούς το αγαπημένο σου κομμάτι. Και η ΑΜΣΤΕΛ θέλει να πραγματοποιήσει τα καλοκαιρινά σου όνειρα και να απολαύσεις το καλοκαίρι σου. Σε προσκαλεί να γράψεις έναν στίχο που κάνει την ψυχή σου να ξεχειλίσει συναίσθημα, να επισκεφθείς το microsite της ΑΜΣΤΕΛ «ΑΣΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΉ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ», να επιλέξεις τη συναυλία που σε ενδιαφέρει να παρακολουθήσεις και να κερδίσεις εισιτήρια. Να ξανακούσεις ζωντανά, δυνατά την αγαπημένη σου μουσική. Γιατί “κι αν χειμώνες μόνος πέρασα, ούτε μέρα δε σε ξέχασα”  μπορείς να τραγουδήσεις στο Άλσος παρέα με μια ΑΜΣΤΕΛ για να μοιάζουν όλα καλοκαίρι.

Η ανάγκη να εκφραστούμε, να επικοινωνήσουμε, να δημιουργήσουμε, να ακούσουμε μουσική, είναι εδώ μαζί με μια απολαυστική ΑΜΣΤΕΛ. Συνολικά θα δοθούν 600 διπλά εισιτήρια, οπότε μιλάμε για 1.200 τυχερούς που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. 

Τίποτε δεν θυμίζει καλοκαίρι περισσότερο από μια γουλιά της χρυσαφένιας ΑΜΣΤΕΛ σε ένα μουσικό φεστιβάλ, είναι η πιο αυθεντική, μοναδική και έντονη γεύση του καλοκαιριού.

Φέτος λοιπόν θα βάλουμε ψυχή σε κάθετι που κάνουμε, θα το ζήσουμε στο έπακρο και θα αφήσουμε την ψυχή μας να ξεχειλίσει. Γιατί δεν θέλουμε πλέον να ζούμε μουντά. Γεμίζουμε τα ποτήρια μέχρι πάνω και κάνουμε την τρομερή μας λαλιά να αντηχήσει παντού! Γιατί έτσι μας αρέσει.