Δεν εκπλήσσει κανέναν που το βλέπουν οι χρήστες του Netflix. Είναι κάτι σαν πορνό. Στην Αγγλία το αποκαλούν shagathon (μαραθώνιος σεξ σε μια ελεύθερη μετάφραση). Μπροστά του το Bridgerton μοιάζει με σειρά που διδάσκεται στο κατηχητικό. Είναι βασισμένο στο βιβλίο του B. B Easton «44 Chapters About 4 Men» και –δεν τα βγάζω από το μυαλό μου – ακολουθεί μια νοικοκυρά που βαριέται μετά τη γέννησή δυο παιδιών τον ανέφελο, απροβλημάτιστο γάμο της με έναν λεφτά και της λείπει το βρώμικο σεξ που έκανε με τον πρώην της, έναν Αυστραλό με λεφτά (επίσης) και ψυχολογικά που φορούσε δερμάτινα για να καταλάβουμε ότι είναι bad boy.

https://twitter.com/hashtag/SexLife?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Φαντάζομαι ότι αν το περιγράψει κανείς ως pornification της πλατφόρμας, δεν κάνει λάθος. Τόση ρώγα και αιδοιολειχία δεν είχαμε δει μέσα στις καραντίνες. Τώρα, αν σε κάποιους φαίνεται σαν σκουπίδι που πρέπει σώνει και ντε να του αποδώσουμε κάποιο βαθύτερο νόημα και female gaze, τι να πω, μπορεί να υπάρχει πολιτική ορθότητα και στις ερωτικές ταινίες για να δικαιολογηθούν οι καυτές σκηνές στα ντους. Θέλετε να το δείτε ως εξέταση της μονογαμίας και να ανακαλύψετε την Αμερική, be my guest. Εμείς, χαμηλώναμε τη φωνή μην νομίζουν οι γείτονες ότι το ζούμε, ίσως είμαστε μικροαστοί.

Μια φίλη μου (παντρεμένη με παιδιά)  επιμένει ότι είναι αναζωογονητικό να διερευνάται το θέμα της γυναικείας επιθυμίας και να δούμε επιτέλους ότι η μητρότητα και η σεξουαλικότητα δεν είναι δυο έννοιες που η μία αποκλείει την άλλη. Εγώ δεν τα είδα αυτά πάντως, είδα ένα αδικαιολόγητα ρηχό πορνό, με άψυχους ηθοποιούς που κάνουν ξύλινες ερμηνείες ακόμη και στις οργασμικές στιγμές τους.

https://twitter.com/hashtag/SexLife?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Καλά εδώ βλέπουν το ριάλιτι “Too Hot to Handle”. Τι να κάνουμε; Αυτοδιάθεση παιδιά. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι τα γούστα του καθενός είναι δικά του και να μην μας ενοχλεί πώς την βρίσκει ο καθένας με το Netflix του. Εμείς του το πληρώνουμε; Μετά την πανδημία και την απουσία κοινωνικών επαφών, οι άνθρωποι είναι πεινασμένοι για κατινάζ, κουτσομπολίκι, σεξουαλικό μελόδραμα και πεολειχίες. Έτσι ηδονίζονται. Τι όχι; 

https://t.co/LD0DC3vDiv

Μην ξεχνάμε το “365 Days” ή αλλιώς το πολωνικό “50 Αποχρώσεις του Γκρι”. Οι άνθρωποι θέλουν το σεξάκι τους. Κι αυτό το Netflix μάλλον το εκμεταλλεύεται γιατί είναι μπίζνα στο τέλος της ημέρας κι όχι τα κρυφό σχολειό. Τι του λέει ο αλγόριθμος; Ότι μας έπιασε μια κάψα με τους καυτούς, γυμνούς, καλογυμνασμένους, κακούς ηθοποιούς που το κάνουν σε ένα επεισόδιο 3-4 φορές. Δεν βλέπω τα Gilmore Girls στην κορυφή πάντως.

https://twitter.com/hashtag/SexLife?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Βλέπω κάτι σαν σαπουνόπερα που αποδομεί την τέλεια ζωή των πλουσίων (για να μην νιώθεις και πτωχάλα στο τριάρι στα Πατήσια) και μας σερβίρει ντεμέκ άσεμνο σεξ. Πρωταγωνιστούν:Σάρα Σάχι,Μάικ Βόγκελ,Άνταμ Ντίμος αλλά δεν θα το δείτε για τις ερμηνευτικές τους ικανότητες.

https://www.youtube.com/watch?v=x580mowu5Gs