Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια ανατριχιαστική είδηση. Πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του από τα 11 της χρόνια και μετά την εξέδιδε αλλά και τη βίαζε αστυνομικός. Η 19χρονη σήμερα κοπέλα κατάφερε να αποδράσει από την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου στην Ηλιούπολη όπου ο 41χρονος αστυνομικός την είχε φυλακίσει και ζήτησε βοήθεια από μια κοντινή καφετέρια.

Όπως έγινε γνωστό από την εξέταση των αστυνομικών, ο πατέρας της 19χρονης, με ξύλο και απειλές, την ανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις μέσα στο σπίτι. Ο αστυνομικός, την εξέδιδε μέσω ίντερνετ ενώ όπως υποστήριξε η κοπέλα στην κατάθεσή της, το «όργανο της τάξης» την βίαζε, την χτυπούσε και την απειλούσε με το όπλο του.

Ο «κωμικός» Σίλας Σεραφείμ, πάντα σε ετοιμότητα να σχολιάσει την επικαιρότητα, επέλεξε να κάνει ένα από τα γνωστά του tweet, κάνοντας «χιούμορ» για τα όσα έγιναν γνωστά πριν από λίγες ώρες. «Εντάξει. Μετά όμως την κρατούσαν οι αστυνομικοί τόσες ώρες, χωρίς να την εκδίδουν», έγραψε και όπως ήταν λογικό, οι χρήστες του Twitter αντέδρασαν στο άστοχο αυτό σχόλιο.

https://twitter.com/hashtag/%CE%97%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Λίγο αργότερα, και αφού μας ενημέρωσε ότι είχε χρησιμοποιήσει το mute για να μην βλέπει τι συμβαίνει κάτω από το tweet του, υποστήριξε ότι ήταν ειρωνικό και πως είχε στόχο να χλευάσει τις αστυνομικές αρχές. Μπορεί και να είναι αλήθεια, είναι σίγουρο, όμως, είναι ότι τοποθετήθηκε με τον λάθος τρόπο. Τρομερό «χιούμορ» και τρομερά λεπτή «ειρωνεία» που μάλλον δεν καταλαβαίνει το κοινό του.