Δεν είναι νέο πως κατά καιρούς στο Ρουκ Ζουκ η Ζέτα Μακρυπούλια μας έχει χαρίσει το γνωστό βλέμμα απορίας της. Και δεν είναι παράλογο αυτό, αν σκεφτεί κανείς τι έχει ακούσει κατά καιρούς. Γενικά, κουράγιο Ζέτα, αλλά αυτό που της συνέβη τις προάλλες, είναι από τα πιο άβολα. 

Με περιγραφή σε στυλ “ξανθιά ηθοποιός που δεν χωνεύεις”, μια παίκτρια κοιτάζει τη Ζέτα Μακρυπούλια, και δίνει το όνομά της μπροστά της Ζέτας, η οποία έχει μείνει άναυδη και όταν πια βρίσκει τα λόγια της, τής ζητά τα ρέστα. 

Να πούμε την αλήθεια, γελάσαμε πάρα πολύ με το περιστατικό, κυρίως γιατί ταυτιστήκαμε, για όλες εκείνες τις φορές που μας ξέφυγε το πιο άβολο πράγμα στον πιο άβολο άνθρωπο. Γιατί ποιος δεν έχει πιει και δεν έχει πει κάτι οριακά προσβλητικό σε “κιουτ πακέτο” και μετά ένιωσε την ανάγκη να λούσει τον αποδέκτη της βλακείας του με κομπλιμέντα μπας και το ξεπεράσει;

Γιατί αυτό έκανε και η δύσμοιρη παίκτρια: άρχισε τα κομπλιμέντα. Τα πολύ σε συμπαθώ, και τη Σμαράγδα Καρύδη δεν την αντιπαθώ, και η σειρά που συμπρωταγωνιστούσατε (το “Παρά Πέντε” προφανώς) μου άρεσε πολύ και τα λοιπά και τα λοιπά. 

https://www.youtube.com/watch?v=kPN6Yn6lB18

Έχει συμβεί σε όλους, ας το παραδεχτούμε.