Ένοχη απόλαυση: Το Netflix θα μας πει αν υπάρχουν εξωγήινοι

Η σειρά-ντοκιμαντέρ που θέλει να δώσει την απάντηση στο αιώνιο ερώτημα.

Ένοχη απόλαυση: Το Netflix θα μας πει αν υπάρχουν εξωγήινοι

Η σειρά-ντοκιμαντέρ που θέλει να δώσει την απάντηση στο αιώνιο ερώτημα.


Ο άνθρωπος, από τη φύση του, ψάχνει για απαντήσεις. Ήταν επόμενο, λοιπόν, κάποτε να αναρωτηθεί αν είναι η μοναδική ύπαρξη που προσπαθεί να εξελίξει την τεχνολογία του. Αν είναι το μοναδικό ον στον γαλαξία που θέλει να εξερευνήσει τους πλανήτες περιβάλλουν τον δικό μας. Από την κυκλοφορία του βιβλίου Ο Πόλεμος των Κόσμων και μετά, η ανθρωπότητα ξυπνά και κοιμάται με ένα σημαντικό ερώτημα: υπάρχουν εξωγήινοι;

Το Netflix θα προσπαθήσει να δώσει τη δική του απάντηση καθώς μην ξεχνάμε, το μυστήριο πουλάει, ειδικά όταν αυτό έχει να κάνει με διαστημόπλοια, ξένους οργανισμούς, απαγωγές και ιπτάμενες αγελάδες. Το Top Secret UFO Projects: Declassified θα είναι λογικά μία από τις «αμερικανιές» που θα κολλήσουμε. Στη σειρά-ντοκιμαντέρ θα εξεταστεί το εάν οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας εδώ και χρόνια, αν οι κυβερνήσεις το γνωρίζουν και δεν το έχουν κάνει γνωστό στους πολίτες.

via GIPHY

Φυσικά, έχουμε και το πρώτο τρέιλερ το οποίο θέλει να παίξει με τη φαντασία μας. Βλέπουμε, λοιπόν, διάφορα περίεργα πλάνα που τραβήχτηκαν από ανθρώπους τα προηγούμενα χρόνια αλλά και μερικά τελευταία, από αυτά που έγιναν viral όταν και ένα UFO πέφτει με φόρα στο νερό. 

Από τις 3 Αυγούστου και μετά, το Top Secret UFO Projects: Declassified θα κάνει την πρεμιέρα του στο Netflix και ίσως πάρουμε -επιτελους- την απάντηση που θέλουμε. Καλά, κάτι τέτοιο είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα γίνει αλλά, μεταξύ μας, θα έχει πλάκα.

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα