Κάμεραμαν του ΣΚΑΪ επιτέθηκε σε πολίτη, σήμερα το πρωί, στο λιμάνι του Πειραιά. Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβηκε στο Twitter και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο κάμερα μαν του σταθμού, αφαιρεί από πάνω του την κάμερα, την οποία και έδωσε στον Γιώργο Τσελίκα για να την κρατάει και στρέφεται κατά του πολίτη και τον κλωτσάει, κυνηγώντας τον. 

Στο βίντεο που δημοσιεύει το newsbreak, το θύμα της επίθεσης, δεν φαίνεται να ανταπέδωσε, αλλά αντίθετα προσπάθησε να αποφύγει τον εξοργισμένο κάμεραμαν, που τον κυνηγούσε για να τον χτυπήσει. Ο κάμεραμαν του ΣΚΑΪ, μάλιστα, ακούγεται να κάνει και λεκτική επίθεση σε βάρος του πολίτη, φωνάζοντας: “Έλα εδώ μωρή κ@λ@τρ@πίδ@”. 

https://twitter.com/hashtag/%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BE%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CF%82?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Εννοείται, μέσα σε όλη την ένταση που μεταφέρει το εν λόγω βίντεο, τρομερή εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο δημοσιογράφος που καταλήγει να κρατάει την κάμερα, είναι εξαιρετικά ψύχραιμος, έως και απαθής, χωρίς να προσπαθεί καν να ηρεμήσει τον συνεργάτη του. 

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η αιτία πίσω από την επίθεση του κάμεραμαν στον πολίτη και οι εξηγήσεις κρίνονται κάτι παραπάνω από απαραίτητες.