«Στην καρδιά του χειμώνα, ανακάλυπτα επιτέλους πως φύλαγα μέσα μου ένα αήττητο καλοκαίρι» γράφει ο Άλμπερ Καμύ και δύσκολα γίνεται να μην ταυτιστείς. Το καλοκαίρι ήταν και είναι η δική μας νίκη: οι γεύσεις του, οι μυρωδιές του, τα χρώματά του. Ειδικά το φετινό καλοκαίρι το προσμένουμε με τεράστια λαχτάρα. Οι καλοκαιρινές αναμνήσεις που μένουν είναι εκείνες που κινητοποιούν όλες μας τις αισθήσεις. Για την αγαπημένη μας περίοδο του χρόνου, το myblu, το No.1 ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας γενιάς, έρχεται να δώσει γεύση και χρώμα στις πιο ηλιόλουστες μέρες του έτους και να τις κάνει έτσι όπως ταιριάζουν απόλυτα στη εποχή, απολαυστικές. Μέσα από μια πλούσια γκάμα μοναδικών γεύσεων φέρνει Κάτι Καλύτερο στην εμπειρία του ατμίσματος.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού είναι και τα χρώματα των γεύσεων και των συσκευών myblu. Είναι αυτά που βλέπουμε σε όλες τις εικόνες με τις οποίες γεμίζει το feed μας στο Instagram και κάθε μία κλείνει μέσα της την απόλαυση που κάθε καλοκαιρινός προορισμός οφείλει να προσφέρει.

 

Μπλε

Το μπλε το δικό μας, αυτό που αντικρύζεις από την Αγία Άννα στην Αμοργό, βαθύ και ντελικάτο. Ανακουφιστικό και αναζωογονητικό μόλις βρεθείς στην αγκαλιά του. Μπλε όπως και η συσκευή του myblu, η οποία αποτελεί το απαραίτητο αξεσουάρ για όλη τη διάρκεια των διακοπών των ενήλικων καπνιστών. Άλλωστε δεν χρειάζεται να ανησυχείς ότι θα μείνεις από μπαταρία αφού με μόλις 30 λεπτά φόρτισης η συσκευή καλύπτει τις μέσες ημερήσιες ανάγκες ενός ατμιστή.

Πράσινο

Τι να πρωτοπείς για το Πήλιο και τις Σποράδες; Καταπράσινοι προορισμοί που δίνουν στο καλοκαίρι μια διαφορετική νότα. Τα νερά εκεί είναι σμαραγδένια, δροσερά και αναζωογονητικά. Σαν το myblu Menthol με απολαυστική γεύση μέντα που αμέσως δίνει Κάτι Καλύτερο.

Γκρι

Αν έχεις βρεθεί μία φορά στο Σαρακήνικο της Μήλου, τότε ξέρεις πώς τα λευκά/γκρι βράχια φέρνουν αμέσως Κάτι Καλύτερο στο καλοκαίρι σου. Ομορφιά άγρια και απόκοσμη που συμπληρώνεται από κρυστάλλινα καταγάλανα νερά. Και όπως έχεις απλώσει την πετσέτα σου πάνω στα ηφαιστειογενή βράχια από τα όποια εξορμούσαν, σύμφωνα με τις αφηγήσεις,  οι Σαρακήνοι πειράτες, θα βρεις τη δροσιά και τη φρεσκάδα που αναζητάς κάτω από τον καυτό ήλιο στο myblu Blue Ice, με ένα κλικ

Μωβ

Για όλες αυτές τις πόρτες και τα παντζούρια στις Κυκλάδες, τα οποία θα φωτογραφίσεις ξανά και ξανά. Μωβ όπως το νέο Blueberry του myblu. Φρουτένιο, δροσερό και με απαλό άρωμα δίνει τη δική του γεύση στις βόλτες που θα κάνεις στα παραδοσιακά χωριά των νησιών αλλά και στα πανέμορφα στενά των κυκλαδίτικων χωρών.

Χρυσαφένιο κίτρινο

Για μένα, δεν είναι καλοκαίρι αν δεν βρεθώ για ώρες σε μια χρυσαφένια αμμουδιά από αυτές που ευτυχώς μπορείς ακόμα να βρεις σε αφθονία στα ελληνικά νησιά. Από την Ελαφόνησο μέχρι της Μικρές Κυκλάδες και από τα Δωδεκάνησα μέχρι τα Επτάνησα, οι παραλίες που είναι βγαλμένες από καρτ-ποστάλ μάς περιμένουν να τις απολαύσουμε. Όσο για τη γεύση τους; Αυτή ταιριάζει απόλυτα με την πιο καλοκαιρινή επιλογή από την γκάμα του myblu, το γλυκό Tobacco Vanilla.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι πιο όμορφο από ποτέ. Θα είναι το δικό μας αήττητο καλοκαίρι και θα μας προσφέρει Κάτι Καλύτερο μέσα από έντονες γεύσεις και θα το απολαύσουμε σε όλες τους τις αποχρώσεις. Φροντίζει γι’ αυτό το κορυφαίο ηλεκτρονικό τσιγάρο στην κατηγορία του, το myblu  που προσφέρει στο καλοκαίρι των ενήλικων καπνιστών τη γεύση και το χρώμα που του αξίζει.