Aν κάνετε μια απλή και σύντομη βόλτα στον διαδικτυακό κόσμο, θα καταλάβετε ότι ζούμε από την αρχή το πιο κακό σενάριο, το σενάριο που βαρεθήκαμε να διαβάζουμε τους προηγούμενους μήνες της καραντίνας. Οι ειδικοί μιλούν για το περιβόητο 4ο κύμα που είναι πολύ πιθανό να κάνει τη βόλτα του από τα μέρη μας το φθινόπωρο -ίσως και νωρίτερα.

Τα κρούσματα, δυστυχώς, έχουν ανοδική πορεία ενώ αντίθετα οι αριθμοί των εμβολιασμών μένουν στάσιμοι. Έτσι, η κυβέρνηση ψάχνει τρόπους για να πείσει τους νέους να περάσουν το κατώφλι των εμβολιαστικών κέντρων και να «τσιμπηθούν» πριν ξεκινήσουν για τα καλά οι καλοκαιρινές διακοπές. 

Αυτό που «τρέχουμε» να προλάβουμε, είναι η μετάλλαξη Δ καθώς είναι πιο μεταδοτική και πιο επικινδυνη. Ήταν αναπόφευκτο, λοιπόν, οι influencers, τα άτομα που πραγματικά κυβερνούν αυτό τον τόπο, να μπουν στη μάχη ώστε να σώσουν την πατρίδα μας. Ζήτω! 

Έχεις πολλούς followers στο Instagram και το κοινό σου ανυπομονεί για την επόμενη ανάρτησή σου; Τότε είναι πολύ πιθανό η κυβέρνηση να σου στείλει dm ώστε να σε «χώσει» στην καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού. Αυτή είναι μέχρι στιγμής λίστα των influencers που δέχτηκαν να «τσιμπήσουν την ευκαιρία» μήπως και την τσιμπήσετε και εσείς.

Η αρχή, όπως λογικά γνωρίζετε ήδη, έγινε με την Έφη Σαρρή και το παρακάτω post:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Efi Sarri (@efisarri)

 

Σάκης Ρουβάς

Το μήνυμά του απλό και to the point: Την ώρα που κατεβαίνει από το αυτοκίνητο που έχει παρκάρει στο Ηρώδειο, λέει: Αισθάνομαι… Αισθάνομαι υγιής και έτοιμος για όλα. Τον πόνο στο μπράτσο μου μετά το εμβόλιο, από την άλλη, δεν τον αισθάνομαι.

Άκης Πετρετζίκης

Ίσως ο πιο «δυνατός» και αγαπητός influencer της λίστας. ‘Ο, τι και να πει, θετικό ή αρνητικό για την κυβέρνηση, γίνεται viral. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνει, είναι να ανεβάσει μία φωτογραφία με το νεογέννητο παιδί του και να γράψει «κάντε το εμβόλιο». Το κοινό λιώνει, θα κάνουν εμβόλιο ακόμα και το δέντρα.

 

Mad Clip

«Θέλω κότερα, θέλω εμβόλια, γούστα ακριβά» και τα λοιπά. Η νεολαία ζει και αναπνέει για τα τραγούδια Mad Clip και η προτομή του στη Γλυφάδα το αποδεικνύει. Η κυβέρνηση, με τη σειρά της, σκέφτεται να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mad Clip (@madclip)

 

Θανάσης Ευθυμιάδης

Ο πιο αγνός, ο πιο αληθινός και ο πιο «καθαρός». Η κυβέρνηση κάνει εδώ μία έξυπνη κίνηση η οποία στοχεύει στους εναλλακτικούς τύπους που θεωρούν ότι τα πάντα λύνονται με τη βοήθεια της φύσης. «Κάντε το εμβόλιο και θα σκαρφαλώνετε στα δέντρα χωρίς καμία δυσκολία», το μήνυμά του.

 

Δήμητρα Κατσαφάδου

Η θεάρα μας, το άτομο που έκανε τα γαλλικά επίσημη γλώσσα της χώρας. Ο μοναδικός λόγος που παρακολουθούσαμε Survivor. «Κάντε το εμβόλιο αγάπες μου και θα σας δώσω δώρο μια κρέμα κομπούτσα».