Κάποιοι σκύλοι είναι υπερβολικά καλοί για την αστυνομία. Κάπως έτσι, στην Κίνα, τα σκυλιά που είναι πολύ φιλικά και δεν μπορούν να επιβάλουν τον νόμο. 

Συγκεκριμένα, αστυνομική ακαδημία στην Κίνα ανακοίνωσε πως διοργανώνει δημοπρασία, ώστε να βρει νέα στέγη σε 54 σκύλους, οι οποίοι απορρίφθηκαν από πρόγραμμα εκπαίδευσης, καθώς είναι πολύ ήρεμοι και ήπιοι για αστυνομική καριέρα. Η Σχολή Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο στην επαρχία Λιαονίνγκ της Κίνας ανακοίνωσε πως οι 54 αυτοί σκύλοι (γερμανικοί ποιμενικοί, υβριδικοί ολλανδικοί ποιμενικοί και βελγικοί ποιμενικοί) απορρίφθηκαν για διάφορους λόγους, όπως συνεσταλμένες προσωπικότητες, σωματική αδυναμία, αποτυχία να ακολουθήσουν τις οδηγίες και άρνηση να δαγκώνουν, όταν λαμβάνουν εντολές. 

Σε άλλα νέα, οι σκύλοι που θα ήθελες να αράζουν δίπλα σου στον καναπέ, δίνονται σε δημοπρασία αύριο, 7 Ιουλίου. Κάθε ένας από αυτούς θα αποκτήσει σπίτικαι οικογένεια, αν οι ενδιαφερόμενοι καταβάλουν 30 δολάρια, με τις προσφορές να αυξάνονται κατά 7,7 δολάρια μέχρι τη λήξη της δημοπρασίας. 

Η Σχολή διευκρινίζει ότι οι αγοραστές πρέπει να υπογράψουν μια συμφωνία για να ακολουθήσουν τους κυβερνητικούς κανονισμούς για τη σωστή φροντίδα των σκύλων, τους οποίους οι νέοι τους κηδεμόνες θα απαγορεύεται να μεταπωλήσουν ή να χαρίσουν σε άλλους.