Ένας 90χρονος κάνει το come out του γιατί ποτέ δεν είναι αργά να ζήσεις όπως γουστάρεις

Μια υπέροχη come out ιστορία ταξιδεύει από το Κολοράντο.

Ένας 90χρονος κάνει το come out του γιατί ποτέ δεν είναι αργά να ζήσεις όπως γουστάρεις

Μια υπέροχη come out ιστορία ταξιδεύει από το Κολοράντο.


Ένας ηλικιωμένος κύριος από το Κολοράντο των ΗΠΑ, πίστεψε στο "ποτέ δεν είναι αργά" και αποφάσισε να κάνει το come out του στα 90 του χρόνια. Τι συμπέρανε; Πως ο κόσμος είναι γεμάτος από αγάπη και όλοι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στη ζωή. Διόρθωση: στη ζωή που ονειρεύονται. 

Ο Κένεθ Φελτς χρειάστηκε να κλείσει τα 90 του χρόνια για να αποκαλύψει τη σεξουαλική του ταυτότητα, αλλά και να δώσει τις συμβουλές του σε όποιον κρύβεται ακόμα στη "ντουλάπα". Ο ίδιος ήδη από τα 12 χρόνια του ήξερε πως είναι γκέι, αλλά δεν τολμούσε ούτε να το δηλώσει ούτε να το ζήσει. Αντίθετα, παντρεύτηκε μια γυναίκα και έκανε οικογένεια, θάβοντας μέσα του για πολλά χρόνια τη σεξουαλική του ταυτότητα. 

Το 2020 με το μήνυμα "ποτέ δεν είναι αργά για να ζήσεις όπως νιώθεις", αποφάσισε να κάνει το come out του, κερδίζοντας την αγάπη των χρηστών των social media, οι οποίοι έμαθαν την ιστορία του. Ο Φελτς, απευθυνόμενος σε όσους εξακολουθούν να κρατούν μυστική τη σεξουαλική τους ταυτότητα, διαμήνυσε: "Θα εκπλαγείτε με την απόκριση. Ο κόσμος είναι γεμάτος αγάπη. Και εσείς έχετε δικαίωμα να τη ζήσετε. Και οι άνθρωποι θα σας τη δώσουν αν αξιοποιήσετε την ευκαιρία και κάνετε coming out".

O 91χρονος πλέον Κένεθ Φελτς, περιέγραψε πόσο δύσκολη ήταν η ζωή του όλα τα χρόνια που ανάγκαζε τον εαυτό του να προσποιείται, κάνοντας μια ζωή που δεν τον γέμιζε. "Ο γάμος μου δεν ήταν καλός", παραδέχτηκε, τονίζοντας πως πάντα προσπαθούσε να φέρεται σαν στρέιτ. "Βρισκόμουν σε μια διαρκή επιφυλακή. Ήμουν πολύ προσεκτικός και ντυνόμουν πάντα πολύ συντηρητικά γιατί δεν ήθελα ο κόσμος να καταλάβει πως ήμουν γκέι. Δεν ήθελα να αποκαλύψω τη σεξουαλική μου ταυτότητα υπό τον φόβο πως θα έχανα την επιμέλεια της κόρης μου", ανέφερε. 

Πώς πήρε την απόφαση για το γενναίο come out του; Όταν ο μεγάλος του έρωτας διαγνώστηκε με καρκίνο. Τότε ήταν που ο Κένεθ άρχισε να γράφει τη βιογραφία του, και ακριβώς τότε αποκάλυψε και το "μυστικό" του. Ο έρωτάς του δεν τα κατάφερε, όμως, και έτσι δεν κατάφεραν να ξαναείναι μαζί. 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα