Είναι η συνεργασία που ήρθε να ταράξει τα νερά της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Αν ήταν μουσικό σχήμα, θα είχε τη δυναμική του Βίσση/Βανδή. Ο συνασπισμός Δημιουργία, η σύμπραξη της Δημιουργίας Ξανά του Θάνου Τζήμερου και της Νέας Δεξιάς του Φαήλου Κρανιδιώτη, ήρθε για να μείνει αλλά και να αλλάξει τον τόπο μας. Η αφισοκόλληση από τους αριστερούς, πρέπει επιτέλους να σταματήσει, το καταλάβαμε πολύ καλά αυτό από τα όσα είπε ο Θάνος Τζήμερος. Αλλά αυτό ήταν ένα κομμάτι της ομιλίας του, πού να δείτε τι σας έχουμε για μετά.

(Τρομερά τα synths στην εισαγωγή)

Παρά τον καύσωνα της Πέμπτης, πλήθος κόσμου βρέθηκε στην Κηφισιά για να ακούσει από κοντά το δίδυμο ώστε να βιώσει μια δροσιστική εμπειρία. Με παραδείγματα και όχι αστεία, οι ομιλητές μίλησαν με αριθμούς και έδειξαν το δρόμο για το πώς η χώρα μας θα γίνει πρότυπο ανάπτυξης. «Ένα φρέντο καπουτσίνο μέτριο με ολίγη». Συνεχίζουμε.

Οι δύο πρόεδροι αφού μίλησαν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο, συζήτησαν με τους παρευρισκόμενους «το διαχρονικό πρόβλημα της Ελλάδας το οποίο καμία κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει διότι συναρτά την ύπαρξή της σε αυτό: το «αλισβερίσι» με παράκεντρα τα οποία λειτουργούν τελικά ως υπέρκεντρα εξουσίας: διαπλεκόμενους επιχειρηματίες, τράπεζες, καναλάρχες, κρατικούς συνδικαλιστές, συντεχνίες με πολιτική δύναμη διεθνείς ΜΚΟ». Αυτά λένε στο δελτίο τύπου, αυτά λέμε και εμείς.

Τέλος πάντων, μην το κουράζουμε. Έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες από τη μεγάλη αυτή συνάντηση. Να συμπληρώσουμε επίσης ότι τηρήθηκαν όλες οι αποστάσεις.

*Οι φωτογραφίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Τίποτα, πια, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.