Όταν έχεις 36.021 followers στο Facebook και είσαι ο νέας κοπής πανδημικός influencer, τους το οφείλεις να αρχίσεις να σχολιάζεις την καθημερινότητα με status. Έχεις έναν αλγόριθμο να σκεφτείς και το ποίμνιο σου να καθοδηγήσεις. Ο Ηλίας Μόσιαλος έχει υιοθετήσει πολλά πράγματα από την παραμονή του στο Λονδίνο, μάλλον το σαρδόνιο χιούμορ είναι ένα από αυτά.

Μεταξύ αναλύσεων για τα εμβόλια, τις παρενέργειες τους, την αποτελεσματικότητά τους απέναντι στην παραλλαγή/ μετάλαξη Δέλτα γεννάει υπέροχες ατάκες γλεντώντας την Ελληνική Αστυνομία. Ιδού μια:

Οι φανατικοί ακόλουθοι του ξέρουν ότι ο καθηγητής είναι stand up κωμικός της παρέας. Και ο πρεσβευτής της καμπάνιας για τον εμβολιασμό δεν άφησε να πέσει ανεκμετάλλευτη η ευκαιρία να γλεντήσει τους αρνητές/ψεκασμένους της πανδημίας που είναι πεπεισμένοι ότι κάποιοι (κυρίως ο Μπιλ Γκέιτς) θέλουν να αλλάζουν τον DNA τους.  Είχε προηγηθεί καυστικό σχόλιο νωρίτερα, στο οποίο ο κ. Μόσιαλος είχε γράψει  ότι “έρχονται οι μετανάστριες και μας παίρνουν τους εγχώριους Ναζί”, με αφορμή το γεγονός ότι τον Χρήστο Παππά έκρυβε στο διαμέρισμά της μια 52χρονη με καταγωγή από την Ουκρανία.

Και τώρα που κέρδισε την προσοχή μας, ας μας πει και δυο κουβέντες για το 4ο κύμα κορωνοιού.  Τι μας λέει ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE); “Ανησυχείτε για τη μετάλλαξη Δέλτα; Πως μπορείτε να προστατευθείτε;

1. Αν δεν έχετε εμβολιαστεί τότε να φροντίσετε να εμβολιαστείτε  τις επόμενες εβδομάδες.

2. Μετά τον εμβολιασμό να κάνετε παρέα με εμβολιασμένους η με όσους έχουν νοσήσει.

3. Αν έχετε μικρά παιδιά που δεν θα εμβολιαστούν φροντίστε να εμβολιαστούν όλοι στην οικογένεια και στο ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον.

Εμβόλια > Μετάλλαξη Δέλτα”.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον καθηγητή για την ενημέρωση σχετικά με τις επιπτώσεις των εμβολίων στη γονιμότητα και το σπέρμα.