Καλεσμένος στην εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο βρέθηκε χθες ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης, για να μιλήσει ως επιχειρηματίας της εστίασης για την όλη υπόθεση με τα covid-free μαγαζιά και τους ανεμβολίαστους, που σύμφωνα με τις προτροπές της κυβέρνησης θα πρέπει να έχουν περιορισμένες επιλογές. 

Κάνοντας λόγο για μια “περίεργη κατάσταση”, ο Πάνος Ιωαννίδης ανέφερε: “Καλούμαστε να διαλέγουμε ποιους θα βάζουμε ή δεν θα βάζουμε στα μαγαζιά μας. Εδώ και δύο ημέρες η σκέψη στροβιλίζει στο μυαλό μας γιατί υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Αν για παράδειγμα έρθει ένα ζευγάρι που ο άνδρας είναι εμβολιασμένος και η γυναίκα κυοφορεί, τι θα κάνουμε;»

Τονίζοντας πως πρόκειται για ένα εμβόλιο μη υποχρεωτικό, ανέφερε πως αυτός ο διαχωρισμός σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους στην πόρτα τον καταστημάτων είναι οριακά αντισυνταγματικός. 

«Δεν ξέρουμε κάποια απάντηση ακόμα, το σκέφτομαι πάρα πολύ. Η μόνη λύση είναι να εμβολιαστεί όλη η Ελλάδα. Από την άλλη πολύς κόσμος φοβάται, άρα δεν θα εμβολιαστεί όλος ο κόσμος εκεί τι κάνουμε, θα σταματάμε κάποιους ανθρώπους από το να μπουν στο μαγαζί μας; Και θα το κάνουμε εμείς αυτό; Το πρακτικό ζήτημα το κάνουμε εμείς. Είναι ένας διαχωρισμός, οριακά αντισυνταγματικός.»

Δες ολόκληρη την τοποθέτησή του εδώ: