Πόσες φορές έχεις σκεφτεί πως αν υπήρχε Θεός, θα είχε τη φωνή του Μόργκαν Φρίμαν. Αρκετές; ΟΚ, δεν είσαι ο μόνος. Το έχουμε σκεφτεί κάθε φορά που βλέπουμε μια ταινία του. Στο μεταξύ, αν θεωρείς πως τη φωνή του Φρίμαν θα την αναγνώριζες και με κλειστά μάτια, μόνος στον πλανήτη Άρη, είναι σημαντικό να ξέρεις πως οι τουητεράδες διαφωνούν. 

https://twitter.com/Road_trippn/status/1409319650949730304?ref_src=twsrc%5Etfw

Το πρωί της Δευτέρας, το hashtag #JamesEarlJones άρχισε να τρεντάρει και δεδομένων των 90 χρόνων του ηθοποιού, κάποιοι πανικοβλήθηκαν ότι κάτι κακό συμβαίνει με την υγεία του. Όλα καλά, όμως, ο ηθοποιός είναι στα καλύτερά του, το θέμα είναι πως το όνομά του αναφέρθηκε υπερβολικά πολλές φορές σε μια έντονη συζήτηση για θρυλικές φωνές διάσημων προσώπων. Συγκεκριμένα, ο λογαριασμός Emmyjo έθεσε ένα ερώτημα: “Ποιος έχει την πιο αναγνωρίσιμη φωνή όλων των εποχών;” και η αλήθεια είναι πως ο Τζόουνς δε θα μπορούσε να λείπει. 

https://twitter.com/hashtag/JamesEarlJones?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Ο Τζέιμς Ερλ Τζόουνς δώθηκε από πολλούς ως απάντηση στο ερώτημα και όχι άδικα. Στην τελική, έχει δανείσει τη φωνή του στον Darth Vader των θρυλικών ταινιών Star Wars, στον Μουφάσα του Lion King και στην ταινία “Κόναν ο Βάρβαρος”. Σε άλλα νέα, ενδέχεται να έχει τη φωνή που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς. 

Σε κάθε περίπτωση, στο τραπέζι έπεσαν και άλλα ονόματα, όπως ο Έλβις Πρίσλεϊ, η φωνή του οποίου έχει αφήσει το αποτύπωμά της στη μουσική βιομηχανία, καθώς και οι ηθοποιοί Σαμ Έλιοτ, Μόργκαν Φρίμαν, Ντένις Χάισμπερτ και η τραγουδίστρια Κάρεν Κάρπεντερ. Να μείνουμε ένα λεπτάκι στον Φρίμαν; 

Υπάρχει φορά που δεν αναγνώρισες τη φωνή του; Που δεν έκλεισες τα μάτια ακούγοντάς τον να μιλάει σκεπτόμενος “αυτή τη φωνή θα την αναγνώριζα μέχρι και σε διαδήλωση;”. Προφανώς. Ναι, το ντιμπέιτ είναι σκληρό, αλλά από εμάς η απάντηση στο “ποια είναι η πιο αναγνωρίσιμη φωνή” είναι ο Μόργκαν Φρίμαν. 

https://t.co/mTsnVa7hj3

Η δική σου;