Τελείωσε και αυτό το σίριαλ, πάμε για το επόμενο. Το ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής Χρυσής Αυγής περνούσε το καλοκαίρι του στου Ζωγράφου, στην Aθήνα, στο κέντρο, στην πρωτεύουσα, πώς το λένε; Όχι, δεν είναι τρολιά.

Ο Χρήστος Παππάς που είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο του 2020 -άσχετα αν υπήρχαν διαβεβαιώσεις πως όλα είναι υπό έλεγχο- όταν και είχε ολοκληρωθεί η δίκη κατά της εγκληματικής οργάνωσης, τελικά δεν βρισκόταν στο εξωτερικό όπως είχαμε διαβάσει κατά καιρούς. Είναι γνωστό πως, σαν την Ελλάδα δεν είναι καμία χώρα.

Τώρα, από τα καυτά λόγω του καύσωνα πεζοδρόμια του κέντρου, βρίσκεται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και την Παρασκευή, αύριο δηλαδή, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εκτελέσεων Ποινών αφού σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για την κατηγορία της διεύθυνσης της Χρυσής Αυγής.

Σε αυτό το σημείο να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην Ελληνική Αστυνομία που της πήρε μόνο κάτι μήνες να εντοπίσει τον Χρήστο Παππά αφού αναγνωρίζουμε ότι το έργο της ήταν τρομερά δύσκολο. Πού να ψάχνεις στου Ζωγράφου, εκεί μόνο φοιτητές που δεν έχουν χρήματα να νοικιάσουν στο Παγκράτι μένουν. Πρώτος, βέβαια, τον είχε εντοπίσει ο Στέφανος Χίος για μια γρήγορη συνέντευξη πριν από έναν περίπου μήνα. Καλά πήγε αυτό.