21:49 συμφωνείτε ότι χωρίσατε. Συμφωνείτε. Τρόπος του λέγειν, απλώς εσύ έχεις αποφασίσει πως θα είσαι μεγάλο παιδί. Και αφού δεν θέλει αυτός μια, εσύ δεν θες δέκα. Ώριμα πράγματα. Επόμενο πρωί, γύρω στις 9:05 θέλεις τα πράγματά σου πίσω. Εκείνο το εσώρουχο που έχεις αφήσει εκεί just in case χρειαστεί να φύγεις κατευθείαν για το γραφείο. Εκείνο το usb με κάτι κομμάτια που απορείς πώς άκουγες. Το φούτερ σου, κι ας έχει 38 βαθμούς εκεί έξω. Τα θέλεις όλα πίσω, αλλά αυτή η τελευταία συνάντηση σου φαίνεται συνώνυμο του ψυχολογικού θανάτου. Ευτυχώς, δημιουργήθηκε ένα app με μοναδικό του στόχο, να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. 

Και τι είναι ένας χωρισμός; Μια λίστα από bullets: δέξου το, θρήνησε, μάζεψε τα πράγματά σου από το σπίτι του πρώην σου. Αυτό το τελευταίο στο μεταξύ, παίζει να είναι και το πιο δύσκολο. Τι μπορεί να έχεις αφήσει στο σπίτι του πρώην σου; Ένα φούτερ, κλειδιά, ένα usb με μουσικές, κανένα εσώρουχο, την αξιοπρέπειά σου. Όλα αυτά μαζί σε αναγκάζουν να τον συναντήσεις για μια ακόμα φορά, ας πούμε τελειωτική. Δεν είναι ό,τι πιο εύκολο όταν έχεις αφεθεί στα συναισθήματά σου ή τέλος πάντων νιώθεις άβολα μετά τον χωρισμό. 

Κάπου εδώ να σου συστήσουμε το Postdates. Η εφαρμογή συστήνεται ως “το πρώτο app για χωρισμούς” και πρακτικά, αυτό που κάνει η εταιρεία είναι να πηγαίνει και να παίρνει τα πράγματά σου από το σπίτι του πρώην σου, για να μην αναγκαστείς να το κάνεις εσύ. Με έδρα τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, η εταιρεία το μόνο που ζητά από εσένα είναι να κατεβάσεις το Postdates και να γράψεις ποια είναι τα αντικείμενα που θες να συγκεντρώσει. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα υπόλοιπα. 

Πρόκειται για ένα σχετικά καινούργιο app, που σύμφωνα με το Twitter, ιδρύθηκε μέσα στον Φεβρουάριο. Όπως και να έχει, αν για το να γλιτώσεις αυτή την τελευταία επιδρομή στο σπίτι του πρώην, με δάκρυα στα μάτια, και κουρασμένες αναζητήσεις σε ράφια, συρτάρια και μπάνιο -κάθε βήμα και δάκρυ- είσαι ικανή να πληρώνεις τα ποτά του κολλητού σου για έναν χρόνο, αν υποσχεθεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, το app αυτό το έχεις ήδη λατρέψει.