Τα Variety και Deadline Hollywood έγραψαν πως το Netflix κατέβαλε ποσό ύψους μεταξύ 400 και 450 εκατομμυρίων δολαρίων για τα δικαιώματα των δύο σίκουελ της ταινίας μυστηρίου “Στα Μαχαίρια”, ένα ποσό που καθιστά τη συγκεκριμένη συμφωνία μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες streaming ταινιών που έχει ποτέ συναφθεί. Την ταινία θα παρακολουθήσουμε στο Netflix μέσα στο 2022 .

https://t.co/Cmih7CDKi2

Για τη διαμονή του Ντάνιελ Κρεγκ χρησιμοποιείται  μια υπερπολυτελής βίλα στην περιοχή η οποία βρίσκεται μέσα σε μια έκταση 20 στρεμμάτων. Μάλιστα ειδικά για τον Ντάνιελ κατασκευάστηκε γήπεδο τένις αλλά και γυμναστήριο αφού ήταν μέσα στις απαιτήσεις του σταρ του Χόλιγουντ.

https://t.co/f6cyVJf4Ko

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων έχει έρθει από την Κωνσταντινούπολη στο Πόρτο Χέλι, ένα υπερπολυτελές σκάφος στο οποίο θα γυριστούν αρκετές σκηνές. Σε λίγες μέρες αναμένεται να έρθει ένα ομοίωμα του σκάφους, άλλο ένα σκάφος που θα ανατιναχτεί πολύ εντυπωσιακά σύμφωνα με το σενάριο.

https://t.co/SUFptCpl3G

Κυκλοφόρησαν μάλιστα και οι πρώτες φωτογραφίες από το Πόρτο Χέλι. «Πρώτη μέρα των γυρισμάτων για το επόμενο μυστήριο του Benoit Blanc. Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους υπομονετικούς ανθρώπους εδώ στην Ελλάδα που μας επέτρεψαν να κάνουμε όλα αυτά τα φονικά στις ήρεμες ακτές τους» έγραψε ο συγγραφέας και σκηνοθέτης Rian Johnson στο Twitter. Αμέσως μετά κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα με την Κάθριν Χαν, την Κέιτ Χάντσον και τον Ντάνιελ Κρεγκ σε πρώτο πλάνο.

https://t.co/TRK9ahJgma

Τα γυρίσματα της ταινίας “Στα Μαχαίρια 2”, που θα προβληθεί μέσα στο 2022, ξεκίνησαν από τις Σπέτσες και συγκεκριμένα την Ντάπια, όπου θα γίνουν οι περισσότερες σκηνές, ενώ θα ακολουθήσουν γυρίσματα και σε άλλες τοποθεσίες στο Πόρτο Χέλι αλλά και διάφορα παραθαλάσσια μέρη της περιοχής.

Στην πρώτη ταινία “Knives Out”, ένα αστυνομικό μυστήριο σε στιλ Αγκάθα Κρίστι, ο Ντάνιελ Κρεγκ υποδυόταν τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ, στο πλευρό ηθοποιών όπως Τζέιμι Λι Κέρτις, Κρις Έβανς, Ντον Τζόνσον και Κρίστοφερ Πλάμερ. Η ταινία είχε προϋπολογισμό 40 εκατ. δολαρίων και εισπράξεις 311 εκατ. δολαρίων στο παγκόσμιο box office.