Το sequel του Call Me By Your Name, όπως καταλαβαίνεις, δεν θα γίνει πραγματικότητα. Τουλάχιστον όχι άμεσα και τουλάχιστον όχι όπως το θυμόμαστε, μιας και ο Armie Hammer είναι στο επίκεντρο μιας βαθιάς σκοτεινής ιστορίας. Τέλος πάντων, το θέμα είναι πως ο Timothée Chalamet συνεχίζει να βρίσκεται στην πιο δημιουργική του φάση, ενώ αναμένουμε την επόμενη συνεργασία του με τον Luca Guadagnino ούτως ή άλλως, στην ταινία “Bones & All”.

Cool τίτλος, δεν λέμε, ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι πως έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία, στην οποία φαίνονται ο Chalamet και η συμπρωταγωνίστριά του, Taylor Russell, να έχουν σταματήσει σε ένα πρατήριο βενζίνης. Με τη τζιν του βερμούδα ο Chalamet, με ένα ανοιχτό πουκάμισο και με μια αλυσίδα στον λαιμό, που μας θυμίζει λίγο από Normal People και Κόνελ. 

Στην ταινία, εκτός των δυο, θα πρωταγωνιστεί και η Chloë Sevigny, που συμμετείχε και στη σειρά του Guadagnino, We Are Who We Are, μαζί με τους Michael Stuglbarg, Francesca Scorsese, Jessica Harper, André Holland, Mark Rylance και David Gordon Green.

Σε αυτή τη φάση, τα γυρίσματα γίνονται στο Ohio. Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο της Camille DeAngelis με το όνομα του τίτλου να διατηρείται. Πρόκειται για την ιστορία μιας πρώτης αγάπης, αυτής της Maren και του Lee. Εκείνη είναι μια νεαρή γυναίκα που προσπαθεί να βρει τα πατήματά της στη ζωή και εκείνος ένας έντονος, ας τον πούμε, μποέμ τύπος. Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως η Maren αντιμετωπίζει κάποιες… κανιβαλιστικές τάσεις (καλησπέρα, Armie Hammer) γεγονός που τη μετατρέπει αυτόματα σε outsider. 

Η ταινία Bones and All είναι το πρώτο project του Guadagnino που γυρίζεται αποκλειστικά σε αμερικανικό έδαφος. “‘Εχω επηρεαστεί απόλυτα από την αμερικανική κουλτούρα, το αμερικανικό σινεμά και τώρα, το αμερικανικό τοπίο”, είπε σε συνέντευξή του στο Deadline. “Είμαι τόσο ευτυχισμένος και περήφανος που επιτέλους έφτασα σε αυτή την ακτή”. 

Για τις/τους φαν του Chalamet (φίλοι μας) να θυμίσουμε ότι ούτως ή άλλως περιμένουμε το πολυαναμενόμενο -για πολύ καιρό- Dune το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Επιπλέον, τον Οκτώβριο έρχεται και με το The French Dispatch.