Θυμάστε που πηγαίναμε σε κλαμπ κάποτε; Θυμάστε αυτό το άγχος ότι παίζει και να μη μας αφήσουν να μπούμε; Εσείς το θυμάστε, αλλά αυτό το άγχος, πιθανότατα, είναι από εκείνα που η Ριάνα δεν έχει νιώσει ποτέ. Στην τελική, υπάρχει κανείς που να μην ξέρει ποια είναι και που θα είχε τα κότσια ή ας πούμε το θράσος να μην της επιτρέψει την είσοδο; Κι όμως παιδιά. Υπάρχει. 

Η Rihanna και ο σύντροφός της και καλλιτέχνης A$AP ROCKY, έφαγαν πόρτα σε κλαμπ. Ο λόγος; Η Rihanna δεν είχε μαζί της την ταυτότητά της. Και θα πείτε, άντε και δεν είχε ταυτότητα η Rihanna, χρειαζόταν να αποδείξει ποια είναι; Ναι, ο πορτιέρης δεν την ήξερε ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίστηκε. 

https://t.co/b9PR61NfT8

Σε ένα βίντεο που προφανώς έγινε βάιραλ φαίνονται η Riri και ο Rocky να διαπληκτίζονται -όχι ιδιαίτερα έντονα- με τον πορτιέρη, ο οποίος δεν τους επιτρέπει την είσοδο σε κλαμπ της Νέας Υόρκης. Σε καποια φάση, ακούγεται να απευθύνεται η προστακτική “δείξε μου την επαγγελματική σου κάρτα” στον Rocky, και η ερώτηση “Ποια είσαι;” στη Ριάνα. Άουτς. 

Στο μεταξύ, κάπου εδώ να πούμε πως ο πορτιέρης ή ζει σε σπηλιά ή είναι ένας ευτυχισμένος χωρίς τηλεόραση, ίντερνετ, ενημέρωση και μέσα κοινωνικής δικτύωσης άνθρωπος. Σε κάθε περίπτωση, αν τρώει πόρτα ακόμα και η Ριάνα, ας μην έχουμε ιδιαίτερες αξιώσεις για τις δικές μας εισόδους όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα των πάρτεεεειιις.