Βήματα. Μια καθημερινότητα που χαρακτηρίζεται από τον γρήγορο ρυθμό της και τον λεπτό ήχο που αφήνουν οι σόλες των παπουτσιών μας στους δρόμους της πόλης, της επαρχίας ή κάποιου νησιού που έχει ήδη υποδεχτεί τους πρώτους -εγχώριους και μη- τουρίστες. Παρά το ασφυκτικό μας πρόγραμμα, τα deadlines που μας υπενθυμίζουν ότι ο χρόνος είναι κάτι παραπάνω από ένα μεταβλητό νούμερο και τις υψηλές θερμοκρασίες, καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας. Υποχρεώσεις που αν ήταν μουσικό ρεύμα, θα έμοιαζαν αρκετά με αυτό της τζαζ: ταχύτητα, απρόβλεπτες καταστάσεις και αυτοσχεδιασμός. 

Η παρακολούθηση της υγείας μας στη σύγχρονη εποχή, ιδίως όταν αυτή δεν δείχνει διάθεση να αποκοπεί από τις στρεσογόνες συνθήκες, μοιάζει επιτακτική. Με το κατάλληλο smartwatch στον καρπό σου, υπάρχει τρόπος να υπερνικήσεις αυτές τις συνθήκες και να εγκαθιδρύσεις τις δικές σου, αυτές που σε καλύπτουν και διασφαλίζουν την καλή σου φυσική κατάσταση και γενικότερα την ασφάλειά σου. 

Κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε λεπτό, αγγίζουμε διάφορες επιφάνειες, πολλές από τις οποίες -ειδικά τους τελευταίους μήνες- χρήζουν αναγκαστικά ιδιαίτερης προσοχής. Από το γραφείο της δουλειάς μέχρι το στύλο του μετρό. Από το κινητό μας μέχρι το χερούλι της πόρτας μας. Τι χρειαζόμαστε; Μια υπενθύμιση να πλένουμε συχνά τα χέρια μας. Τα δύο νέα smartwatch της HUAWEI Watch 3 Series, το HUAWEI Watch 3 και το HUAWEI Watch Pro, θεωρούν κάτι τέτοιο δεδομένο, όπως δεδομένο θεωρούν την αναγνώριση πτώσης και την εκπομπή σήματος SOS. Είπαμε, η καθημερινότητά μας είναι απρόβλεπτη.

Είναι πολύ λογικό, όταν στην ατζέντα μας και το σημειωματάριό μας κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα που τονίζει τις επόμενες συναντήσεις μας αλλά και τις υποχρεώσεις που εκκρεμούν, να «χάνουμε» τον ύπνο μας. Για την ακρίβεια, μοιάζει λογικό, δεν είναι. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι η έλλειψη ύπνου επηρεάζει τη λειτουργικότητά μας και την καθαρότητα των σκέψεών μας. Η παρακολούθησή του ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητά του, άρα και τη δική μας ποιότητα ζωής, περνά από τον καρπό μας αφού η σωστή ξεκούραση είναι αλληλένδετη με την υγεία μας. 

Με την λειτουργία Ultra-long battery life, η μπαταρία του HUAWEI Watch 3 Pro διαρκεί έως 21 ημέρες ενώ η μπαταρία του HUAWEI Watch 3, μπορεί να αντέξει χωρίς φόρτιση έως 14 ημέρες. Με αυτόν τον τρόπο, πραγματοποιείται μία συνεχόμενη παρακολούθηση της υγείας μας προσφέροντάς μας μια πλήρη εικόνα της κατάστασης που βρισκόμαστε. Κάθε σου καρδιακός παλμός όπως και οι υπόλοιπες λειτουργίες σου, καταγράφονται. Επιτέλους, μαθαίνεις το σώμα σου καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα. Όσο το κάνεις αυτό, μπορείς να δεις για πρώτη φορά τη θερμοκρασία του δέρματός σου αν και, το καλοκαίρι, γνωρίζεις ήδη πως θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.

Η τεχνολογία είναι συνυφασμένη με τη λέξη «εξέλιξη» και στην περίπτωση της σειράς HUAWEI Watch 3 δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Στο χέρι σου βρίσκεται ένα smartwatch με την ισχύ ενός smartphone και γιατί ζούμε σε έναν κόσμο όπου ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας έχει ενοποιηθεί με τις οπτικές ίνες, θα ήταν φρόνιμο να υπάρχει και η κατάλληλη προστασία του απορρήτου μας τη στιγμή που απολαμβάνουμε τα οφέλη των λειτουργιών παρακολούθησης υγείας φυσικής κατάστασης.

Και γιατί ένα σώμα σε φόρμα διατηρεί και ένα μυαλό σε φόρμα, το HUAWEI Watch 3 και το HUAWEI Watch 3 Pro, προσφέρουν πάνω από 100 τρόπους προπόνησης. Τι γίνεται, όμως, μετά από την προπόνηση; Η λογική, λέει, πως θα κάνουμε μια βόλτα ή θα συναντήσουμε τους φίλους μας. Η HUAWEI έχει φροντίσει και γι’ αυτό καθώς και τα δύο smartwatch, φημίζονται για την κομψότητά τους, συνδυάζοντας έτσι την άθληση με την έξοδο. Αν οι φίλοι σου σε στήσουν, βγάλε όσο περιμένεις τα FreeBuds 4i του HUAWEI Watch 3 ή τα FreeBuds Pro του HUAWEI Watch 3 Pro και άκουσε το αγαπημένο σου τραγούδι. Τα ακουστικά, είναι το δώρο της HUAWEI σε όλους όσοι προπαραγγείλουν τα smartwatch που βλέπουν, και το σημαντικότερο… παρακολουθούν την υγεία μας, με άλλο μάτι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr