Πόσες φορές έχεις μπει σε διαδικασία να σβήσεις από το κινητό ή το tablet σου εφαρμογές που είναι περιττές, από τις οποίες δεν κερδίζεις τίποτα απολύτως; Που πρακτικά δεν θυμάσαι την τελευταία φορά που τις χρησιμοποίησες; Λογικά αρκετές. Και μετά σκέφτεσαι: πότε θα δημιουργηθεί ένα app που δεν θα φλερτάρεις ποτέ με την ιδέα να ξεφορτωθείς, γιατί είναι χρήσιμο, γιατί με κάθε κίνηση σε αυτό κερδίζεις; Λοιπόν, σου έχουμε νέα. Υπάρχει αυτή η εφαρμογή, λέγεται G App και αφού την κατεβάσεις, ένα είναι το σίγουρο: δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. 

Σε άλλα νέα, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έφτιαξε μια ολόδική του εφαρμογή, το G App, μέσα από την οποία επιβραβεύει όλους εμάς, που επισκεπτομαστε τα φυσικά καταστήματα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, με εκπτωτικά κουπόνια, δώρα τεχνολογίας, προσωποποιημένες προσφορές για επόμενες αγορές, αλλά και ενημερωτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Και αν ακόμα δυσκολεύεσαι να συνειδητοποιήσεις πως πράγματι εκεί έξω υπάρχει μια εφαρμογή η οποία σε κερδίζει γιατί κερδίζεις, παρακάτω θα βρεις μερικούς λόγους για τους οποίους αξίζει να αφιερώσεις λίγα λεπτά στο Google Play ή το App Store, και να πάρεις μια πρώτη γεύση από τα προνόμια που σού προσφέρει: πόντους που μπορείς να εξαργυρώσεις σε κουπόνια έκπτωσης των 5, 10, 20 και 50 ευρώ σε καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και στο germanos.gr, συμμετοχή σε διαγωνισμούς με δώρα τεχνολογίας, ενημέρωση για νέες προσφορές, πάντα ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου, καθώς και νέα που αφορούν το υπέροχο σύμπαν της τεχνολογίας, αλλά και τη δυνατότητα παρακολούθησης όλων των συναλλαγών σου σε καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ανά πάσα στιγμή. 

1. Συλλέγεις πόντους από το πρώτο λεπτό

Στο G App μια σειρά από ενέργειες οδηγούν στο να συλλέξεις πόντους και να τους εξαργυρώσεις με τρόπους που λειτουργούν υπέρ σου. Με κάθε επίσκεψή σου σε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και στο germanos.gr είτε με φυσική παρουσία, είτε online, προσκαλώντας φίλους σου να κατεβάσουν το app, με τις αγορές σου, με τα γενέθλιά σου, με τα log in σου, ακόμα και με την επίσκεψή σου στο σούπερ μάρκετ. Ναι, το να συλλέξεις πόντους είναι πιο εύκολο από ποτέ.

2. Έχεις πόντους από την αρχή

Στο G App δεν μένεις ούτε λεπτό χωρίς πόντους. Γιατί; Γιατί έχεις ήδη κάποιους από το πρώτο σου log in και την πρώτη σου περιήγηση στην εφαρμογή. Με λίγα λόγια, είσαι ήδη κερδισμένος από την άνεση του καναπέ σου. Στο μεταξύ, έχεις ήδη 200 πόντους από την εγγραφή σου και μόνο. 

3. Οι πόντοι σου εξαργυρώνονται με τους καλύτερους τρόπους

Κι όμως, Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ κατάφερε να κάνει την εξαργύρωση πόντων μια διαδικασία που δε μεταφράζεται σε “γιατί όχι;” δώρα, αλλά δώρα που ήθελες πάντα. Από ρούχα για τις προπονήσεις σου από την αγαπημένη σου BDTK, μέχρι βενζίνη AVIS, μια βόλτα στο Museum of Illusions που όλο λες ότι θες να επισκεφτείς, αλλά δεν το κάνεις, μέχρι το Parkaround, για να σταματήσει το παρκάρισμα στην Αθήνα να είναι κόλαση, αλλά το πιο εύκολο πράγμα. Επιπλέον, οι πόντοι σου εξαργυρώνονται με εκπτωτικά κουπόνια των 5, 10, 20 και 50 ευρώ για τις επόμενες αγορές σου. Ακόμα ένας τρόπος να σβήσεις bullets από τη wishlist σου. 

4. Ενημερώνεσαι για νέες προσφορές

Το να ξέρεις τις προσφορές των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι ένα τεράστιο ατού, για το οποίο με το G App δεν χρειάζεται να κάνεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Την κάνει η εφαρμογή για εσένα και εσύ ξέρεις τι να ψάξεις, πού να το βρεις και κυρίως σε πόσους πόντους εξαργυρώνεται η αγορά σου. 

5. Κερδίζεις πόντους απλώς παίζοντας παιχνίδια

Κι όμως, είναι αλήθεια. Όσο παίζεις κερδίζεις. 

Extra Bonus: Το G App γιορτάζει έναν χρόνο λειτουργίας και κάνει δώρα αξίας 100.000 ευρώ. Κάνε την εγγραφή σου και πάρε μέρος στον διαγωνισμό! 365 τυχεροί κερδίζουν δώρα με τις αγορές τους κάθε μέρα!

Και τώρα που πείστηκες, κατέβασε το G App στο Google Play, στο App Store ή στο App Gallery και απόλαυσε τη νέα εμπειρία.