Κάποιος ηλικιωμένος traveller, που μάλλον είχε δεχτεί πως τα ταξίδια του πλέον θα γίνονται ωραίες ιστορίες για γεμάτα τραπέζια, μου είχε πει πως «ο αισθησιασμός γεννήθηκε στη Γαλλία και μετά ταξίδεψε στον υπόλοιπο κόσμο». Και πως ακόμα και τώρα, μόνο το Παρίσι νιώθει σπίτι του ο αισθησιασμός. Ρίχνοντας μια ματιά στις φωτογραφίες του Fede Guendel σε ένα θέμα του στο C-Heads, τον επιβεβαιώνει.

“Αφού μου έδειξε το Instagram ένα από τα μπαλκόνια του Hotel de Sevigné, ήξερα πως θα πρέπει να βρεθώ εκεί για ένα editorial”, αναφέρει ο Guendel. Και τα πράγματα ήρθαν κάπως έτσι: η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του Παρισιού αποτελεί το ιδανικό backround για τη φωτογράφιση. «Με την έλλειψη καλοκαιριού στο Παρίσι και την επιθυμία να έχουμε την παλιά ζωή μας πίσω, η Laurine αντιπροσωπεύει την επιθυμία πολλών ανθρώπων – να ταξιδέψουν κάπου που ονειρεύονται και να μείνουν σε ένα ξενοδοχείο με υπέροχη θέα, ώστε να το απολαύσουν. Μετά, να γίνουν πιο glam και να βγουν έξω».

Είναι αυτή η περιγραφή μιας τέλειας μέρα διακοπών; Ναι, επί δέκα, μιας και μιλάμε για το Παρίσι. Η Laurine Daboville σε ρόλο γυναίκας που έχει βρεθεί στο Παρίσι αποφασισμένη να το φάει με το κουτάλι, ζει στο μπαλκόνι, ποζάρει όσο ετοιμάζεται, γίνεται όντως glam για να βγει έξω να το χορτάσει.

Εμείς, μια καυτή Κυριακή του Ιουνίου, μένουμε να ονειρευόμαστε πως σύντομα θα μπούμε στα παπούτσια της.