Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ένας ωραίος τύπος. Για να το θέσουμε διαφορετικά, είναι ένας γαμάτος τύπος. Στην τελευταία μας επικοινωνία για το κείμενο του Φορτίνο Σαμάνο, μιλήσαμε την ώρα που έπινε τα τσιπουράκια του. Ευγενικός, με χιούμορ και πάντα ανοιχτός να απαντήσει σε ό,τι και αν τον ρωτήσεις, κρατά ένα προφίλ που δεν αρμόζει σε σελέμπριτι. Πάλι καλά. Αλλά το θέμα μας εδώ είναι άλλο.

Ο σεφ και κριτής στο MasterChef είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου. Δεν πρόκειται για μια αποκαλυπτική gossip είδηση, είναι γνωστό άλλωστε. Η ηθοποιός, λοιπόν, μίλησε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ για τον αγαπημένο μας θείο και μας έκανε γνωστό το πώς γνωρίστηκαν. Όχι, η γνωριμία τους δεν έγινε πάνω σε ένα λεωφορείο την ώρα που καπνογόνα γέμιζαν τον ουρανό της Νέας Σμύρνης με ένα γκρι νέφος.

«Όπως όλα τα ρομαντικά ζευγάρια του 2021, γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Είναι ευφυής κι ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη». Μπράβο στα παιδιά, να είναι πάντα ευτυχισμένα.

Η είδηση εδώ, όμως, είναι άλλη. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υπήρξε βαρετός. Ο σεφ που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτι και που μας απασχολεί μετά από κάθε επεισόδιο με τις ατάκες του, υπήρξε βαρετός. Κάθε φορά, λοιπόν, που κάποιος σας αποκαλέσει βαρετό, σκεφτείτε αυτό. Κανείς δεν είναι τέλειος.

Αλλά, γιατί Κουτσόπουλος είσαι, «ο Λεωνίδας έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα και μαγειρεύει πολύ καλά. Το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει παίξει, είναι τα 1000 περιστέρια’». Ποιος είναι βαρετός τώρα;