Κάθε μέρα, κάθε λεπτό και κάθε ώρα, ανακαλύπτουμε ότι, γενικά, μπορούμε και πιο κάτω και συνήθως, φτάνουμε σε αυτό το συμπέρασμα με τον χειρότερο τρόπο. Αυτή τη φορά, γρατζουνίσαμε τον πάτο -μέχρι τον επόμενο- με τα όσα παρακολουθήσαμε σε μια πρόσφατη εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ο οποίος έχει βαλθεί να ξεπεράσει τον εαυτό του. Μοιάζει αδύνατο, αλλά προσπαθεί και στο τέλος τα καταφέρνει.

Η επικαιρότητα εξακολουθεί να κινείται -αν και εξασθενημένα- γύρω από την υπόθεση των Γλυκών Νερών και του γυναικοκτόνου. Και τι δεν έχουμε διαβάσει το τελευταίο διάστημα. Από τα όσα είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας περί βλακείας μέχρι και προφίλ που κάνουν λόγω για γοητευτική προσωπικότητα του δολοφόνου εμφανίζονται στο timeline μας σε έναν φαύλο κύκλο που χαρακτηρίζεται από την αναγούλα που προκαλεί.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, όμως, κέρδισε με το σπαθί του το βραβείο της πιο χυδαίας δημοσιογραφικής κάλυψης για τη δολοφονία της Καρολάιν με την «αποκάλυψή» του. Βρείτε έναν κουβά ή αποσυρθείτε στην τουαλέτα γιατί μάλλον δεν θα το αντέξετε. «Πώς δολοφόνησε ο πιλότος την Καρολάιν – Η λαβή που προκαλεί απώλεια αισθήσεων και εξηγεί γιατί δεν αντέδρασε το θύμα». Αυτό, κυρίες και κύριοι, είναι η «δημοσιογραφία» στην πιο χοντροκομμένη της μορφή.

Για να δικαιολογήσει το σουπεράκι που εμφανίστηκε στο κάτω μέρος της οθόνης μας, έπαιξαν δύο βίντεο από αγώνες τζούντο γυναικών και μια λαβή που φέρνει λιποθυμία. Ύστερα, έγινε μια μίνι ανάλυση για το πώς μία λιποθυμία μπορεί να εξελιχθεί σε θάνατο. Καμία ντροπή, κανένας σεβασμός. Η «δημοσιογραφική δεοντολογία» και η «δημοσιογραφική έρευνα στα καλύτερά της». Ένα βραβείο χυδαιότητας στον κύριο, παρακαλώ.

Από το όγδοο λεπτό και μετά θα χρειαστείετε έναν κουβά.

https://www.youtube.com/watch?v=06gGxp-bzvE