Η Πάμελα Άντερσον δεν ήταν μια παραδοσιακή νύφη. Παντρεύτηκε με ένα στρινγκ μπικίνι τον Τόμι Λι, τον ντράμερ των Mötley Crüe στο Κανκούν. Και εννοείται έγιναν θέμα σε όλα τα σκανδαλοθηρικά έντυπα. Για πολλούς λόγους. Γνωρίζονταν μονάχα έξι εβδομάδες, εκείνος την συνάντησε ένα βράδι στο Sunset Strip κλαμπ και σύρθηκε στο μέρος της για να γλείψει το πρόσωπό της. Κι έγινε το σκυλάκι της. Την ακολουθούσε όπου πήγαινε.

Αλλά η τηλεοπτική σειρά που γυρίζεται για λογαριασμό του Hulu δεν μελετά το γάμο τους. Αλλά εστιάζει στην πρώτη ερωτική ταινία διασημοτήτων που διέρρευσε στην δημοσιότητα. Το ζευγάρι είχε γυρίσει ένα diy έρωτικό βίντεο στο Μεξικό, το οποίο εκλάπη όταν κάποιος διέρρηξε το σπίτι τους και κυκλοφόρησε από την Internet Entertainment Group το 1998. Τι θα δούμε λοιπόν στην μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων;

Καλησπέρα Σεμπάστιαν Σταν

Η Λίλι Κόλινς θα υποδυθεί την Πάμελα Άντερσον και αν την έχεις τσεκάρει από το Downton Abbey θα πάθεις σοκ με την μεταμόρφωσή της. Ο Σεμπάστιαν Σταν του Monday και του σύμπαντος της Marvel θα είναι το Τόμι Λι.

Το υπόλοιπο καστ

Ο Σεθ Ρόγκεν (και παραγωγός της σειράς) θα κάνει το ρόλο του Rand Gauthier, του ηλεκτρολόγου που σύμφωνα με τις φήμες έκλεψε το ταινιάκι από τον πιο διάσημο μήνα του μέλιτος από το χρηματοκιβώτιο του ζευγαριού στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια.

https://twitter.com/Sethrogen?ref_src=twsrc%5Etfw

Ο Νικ Όφερμαν του Parks and Recreation θα υποδυθεί τον θείο Μίλτι, ένα διαβόητο διανομέα πορνογραφίας στο Λος Άντζελες.

https://twitter.com/hashtag/SebastianStan?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Ο σκηνοθέτης

Αν είδατε το Cruella τότε θα ξέρετε τον Κρεγκ Γκιλέσπι που ήταν ο σκηνοθέτης κα του καταπληκτικού I, Tonya. Σεναριογράφοι της σειράς οι άνθρωποι πίσω και από το American Crime Story, o Ρόμπερτ Σίγκελ και ο  Ντι Βι Ντεβινσέντις. Η σειρά θα είναι άγρια και σοκαριστική.

https://twitter.com/hashtag/PamandTommy?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Πότε βγαίνει;

Το Hulu δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά στοιχηματίζουμε ότι θα βγει στην hot τηλεοπτική περίοδο, είτε στα τέλη του 2021 ή στις αρχές του 2022. Μέχρι τότε δείτε στο Netflix την βιογραφική ταινία The Dirt, εγγυημένη διασκέδαση.