Η αλήθεια είναι ότι στον κόσμο του ίντερνετ, όλα αποκτούν μια άλλη διάσταση και σαφώς μεγαλύτερη βαρύτητα. Το ”τόσο” γίνεται ”τόσο”, που λέμε και στον προφορικό λόγο. Ειδικά στο Twitter, ο σχολιασμός ενός θέματος μπορεί να ξεφύγει αφού, όπως λέει και ο Ρίκι Τζερβέις, όλοι πιστεύουν ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω από αυτούς. Παιδιά, δυστυχώς ή ευτυχώς, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η λέξη ”offended”, δηλαδή προσβεβλημένος, έχει γίνει μία από τις αγαπημένες της σύγχρονης εποχής λόγω των social media κάτι που δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο ο κωμικός. Πριν από λίγες μέρες, λοιπόν, ο Ρίκι Τζερβέις έγινε viral για όλους τους καλούς λόγους αφού τα ”έχωσε” στους εξυπνάκηδες του Twitter.

https://t.co/GLMqN3Larv

”Δεν ξέρω ποιος με ακολουθεί. Έχω 12 εκατομμύρια ακόλουθους. Δεν ξέρω ποιος ακολουθεί. Μπορεί να με ακολουθούν χωρίς να το γνωρίζω, σωστά; Επιλέγουν να διαβάσουν το tweet μου και μετά το παίρνουν προσωπικά. Αυτό είναι λες και πας σε μια πλατεία και βλέπεις μία ανακοίνωση σε έναν πίνακα για μαθήματα κιθάρας και σκέφτεσαι ‘μα δεν θέλω τα γ****** μαθήματα κιθάρας! Τι είναι αυτό; Α, έχει έναν αριθμό εδώ. Παραδίδετε μαθήματα κιθάρας; Ναι, δεν θέλω!’. Ωραία. Δεν είναι για σένα τότε. Απλά φύγε και μην σε νοιάζει”.

Το βίντεο αυτό δεν είναι νέο, αφού η παράσταση είχε γυριστεί αρκετά χρόνια πριν αλλά κάποια πράγματα είναι διαχρονικά και αυτή η στιγμή ήταν ίσως η καταλληλότερη για να μοιραστεί αυτό το short clip ο Ρίκι Τζερβέις.