Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” βρέθηκε ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος μέσα σε όλα -με τη χαρακτηριστική πάντα φωνή του- μας θύμισε και τι σημαίνει ΠΑΣΟΚ ορθόδοξο. Ναι, διάολε, ο Ανδρέας Παπανδρέου έδινε μαθήματα λαρτζιλικίου. Δεν υπάρχει αυτή η λέξη, μόλις τη γράψαμε, αλλά ο Ανδρέας τη δημιούργησε και τη νοηματοδότησε. 

Μιλώντας για την εποχή που δούλευε ως σερβιτόρος, ο Αιμίλιος Χειλάκης, μίλησε για την εποχή που δούλευε ως βοηθός σερβιτόρου στο King George, και το σύμπαν τον έφερε στην ευχάριστη θέση να σερβίρει τον Ανδρέα Παπανδρέου. Η θέση ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστη, αν σκεφτεί κανείς πως ο Παπανδρέου του άφηνε σε πουρμπουάρ όλο του το μηνιάτικο

«Τον καιρό που εγώ σύχναζα στα Εξάρχεια, ήμουν και βοηθός σερβιτόρου στο King George και σέρβιρα, ως βοηθός, όλο το υπουργικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Δεν θυμάμαι τι έτρωγε ο Ανδρέας, αλλά θυμάμαι ότι ενώ δεν πληρωνόταν ποτέ το τραπέζι γιατί ήταν από τη Βουλή, άφηνε το μηνιάτικο μου σε πουρμπουάρ. Ήταν πολύ large», είπε συγκεκριμένα ο ηθοποιός. 

Εκτός του Παπανδρέου, δήλωσε πως έχει σερβίρει εκείνη την περίοδο και άλλα σημαντικά πρόσωπα της εποχής, όπως η Μελίνα Μερκούρη, η οποία πήγαινε εκεί μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου.