Σίλα, δεν είναι αστείο και μάλλον ποτέ δεν ήταν

Ο κωμικός κατάφερε να πέσει ακόμα πιο κάτω χλευάζοντας με ειρωνικό τρόπο την επικαιρότητα και την ’’γυναικοκτονία’’.

Σίλα, δεν είναι αστείο και μάλλον ποτέ δεν ήταν

Ο κωμικός κατάφερε να πέσει ακόμα πιο κάτω χλευάζοντας με ειρωνικό τρόπο την επικαιρότητα και την ’’γυναικοκτονία’’.


Είναι αρκετοί αυτοί που δεν αποδέχονται τον όρο «γυναικοκτονία» και τις τελευταίες ημέρες -που χρησιμοποιείται εντόνως λόγω της επικαιρότητας- βγήκαν να εκφράσουν την άποψή τους αλλά και την αντίθεσή τους. Ένα από αυτά τα άτομα είναι και ο Σίλας Σεραφείμ που σχολίασε με τον τρόπο του τα όσα έχουν συμβεί χρησιμοποιώντας το «χιούμορ» του. Προσοχή μην πέσετε από τις καρέκλες με το γέλιο που θα ρίξετε.

«Μόλις διέπραξα #κεφτεδοκτονία με #σαλατοκτονία και παράλληλη #μπυροκτονία. Τελειώνω με #πεπονοκτονία και πάω για λίγη ξάπλα». Αυτό ήταν το tweet που έκανε τον ιντερνετικό κόσμο να τα «βάλει» με τον κωμικό. Τώρα μπορείτε να γελάσετε ελεύθερα, όχι με τα λόγια του αλλά με την επαγγελματική του ταυτότητα. ΟΚ, ο καθένας δηλώνει ό,τι θέλει σε αυτή τη χώρα, είναι γνωστό αυτό.

Το πρόβλημα, αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι, δεν έχει να κάνει τόσο με αυτά που πιστεύει ο Σίλας Σεραφείμ αλλά ο τρόπος που προσπαθεί να τα κάνει γνωστά στους υπόλοιπους. Είπαμε, είναι πολλοί αυτοί που διαφωνούν με τον όρο «γυναικοκτονία» στην υπόθεση της Κάρολάιν αλλά δέχονται να συζητήσουν χωρίς να χλευάσουν μια αντίθετη άποψη. Ο stand up comedian κάνει αυτό ακριβώς: χλευάζει και γελοιοποιεί μία κατάσταση μόνο και μόνο για να συζητηθεί το όνομά του. Τα κατάφερε.

Ο Σίλας αδυνατεί -αποδεδειγμένα πια- να κατανοήσει τη σοβαρότητα μιας κατάστασης και οι τοποθετήσεις του τα τελευταία χρόνια έχουν σκοπό να προκαλέσουν και τίποτα παραπάνω. Αν και ψάξαμε μέχρι και με μεγεθυντικό φακό να βρούμε λίγο χιούμορ σε αυτό το tweet, δεν το βρήκαμε. Δεν το βρήκαμε γιατί πολύ απλά, δεν υπάρχει. 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα