Το ERTFLIX «βγαίνει έξω» και γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, στις 21 Ιουνίου, με ένα ξεχωριστό δώρο για όλους τους φίλους του. To «Sing The Spot» είναι μια νέα εκπομπή, στην οποία Έλληνες καλλιτέχνες παίζουν ζωντανά σε διαφορετικές «ιδιωτικές» συναυλίες μέσα σε διαφορετικά τοπία της πόλης. Pop, hip-hop, rock, electronica, dance, reggae και όλες οι μουσικές που αγαπάμε και οι καλλιτέχνες που χειροκροτούμε στη σκηνή, συνδυάζονται σε μια σειρά από ξεχωριστά live, που αναζωπυρώνουν την αγάπη και την ανάγκη μας για τις συναυλίες.

Σε ξεχωριστές τοποθεσίες της Αττικής και με επίκεντρο τη φύση γύρω από το αστικό τοπίο, γνωστοί αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες, συγκροτήματα και DJ, θα σας κρατήσουν παρέα μέσα από ένα οπτικοακουστικό «Sing The Spot». Oι ηλεκτρικοί Whereswilder, oι «ποιητές» του hip-hop Anser και Eversor, η DJ και παραγωγός Εύα Θεοτοκάτου, ο ατμοσφαιρικός Theodore, ο pop Μonsieur Minimal, η κολεκτίβα της reggae Blend Mishkin & Roots Evolution ft. BnC & Sugahspank: όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες εμφανίζονται σε μοναδικά τοπία από το Λαύριο και τον Σχοινιά μέχρι τον Πειραιά και τα Τουρκοβούνια, και σας δίνουν την ευκαιρία να παρακολουθήσετε έξι συναυλίες με μόνο εισιτήριο την καλή διάθεση.

Anser x Eversor στα Λεγρενά

Ρίμες με νόημα και old school συνδυάζονται μπροστά στη θάλασσα από τους άξιους πρεσβευτές του ατόφιου hip-hop και rap ήχου με τις εκρηκτικές συναυλίες στο ενεργητικό τους.

Whereswilder στο Πέραμα

Γνωστοί για τον ψυχεδελικό τους ήχο και την αφοπλιστική σύνδεση με το μουσικό κοινό, οι Whereswilder καταφτάνουν στο Πέραμα, χαρίζοντάς μας μια άκρως ξεσηκωτική, live εμφάνιση, με guest star το λιμάνι. Οι Whereswilder σχηματίστηκαν το 2013 στην Αθήνα και δεν άργησαν να τραβήξουν πάνω τους τα «μουσικά» βλέμματα.

Εύα Θεοτοκάτου στον Πειραιά

Γέννημα θρέμμα του ραδιοφώνου, η γνωστή παραγωγός και DJ, Εύα Θεοτοκάτου, «σαλπάρει» από το λιμάνι του Πειραιά με ένα DJ set με mid και mellow beats. Πρόκειται για μια από τις αγαπημένες φωνές των ερτζιανών. Έχει υπάρξει παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών και DJ σε live events και φεστιβάλ.

Blend Mishkin & Roots Evolution ft. BnC & Sugahspank στον Σχοινιά

Τα κύματα στην παραλία του Σχοινιά χορεύουν σε ρυθμούς reggae, με τους Blend Mishkin και τους Roots Evolution, καθώς και με τη συμμετοχή των BnC και Sugahspank. Ο Blend Mishkin θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Ελλάδας στην παγκόσμια σκηνή της reggae.

Theodore στο Λαύριο

Από τις περιοδείες του σε Ευρώπη και Αμερική και τις συμμετοχές του σε γνωστά παγκόσμια φεστιβάλ, ο Theodore «προσγειώνεται» στο Φάρο Βρυσάκι του Λαυρίου, για μια αποκλειστική live εμφάνιση. Οι ηλεκτρονικές του συνθέσεις φλερτάρουν με το ambient και τον ρομαντισμό.

Monsieur Minimal στο Γαλάτσι

Ανηφορίζοντας στα Τουρκοβούνια, συναντάμε τον Monsieur Minimal, για μια live εμφάνιση με pop κομμάτια γεμάτα από ρετρό στοιχεία των ’60s αλλά και με απέραντη, μοναδική θέα. Ο ίδιος δισκογραφεί από το 2007 και έχει έξι προσωπικούς δίσκους στο ενεργητικό του.

Μπείτε στο ERTFLIX και απολαύστε τους από τη Δευτέρα 21 Ιουνίου