Μηδέν, τίποτα, nada, zerO. Με 100% αξιοπιστία και με ξεκάθαρο το ότι στη WATT+VOLT πληρώνεις ό,τι καταναλώνεις. Μιλάμε για ηλεκτρική ενέργεια σε τιμή κόστους συν ένα ελάχιστο ποσό, τη χρέωση zerO.

Μιλάμε για την εταιρεία που προσφέρει ΠΡΩΤΗ αυτό το νέο και μοναδικό προϊόν και είναι η πιο value for money λύση στην αγορά που θα καλυτερεύσει την εμπειρία μας ως καταναλωτές. Πώς πέρασες εσύ τις καραντίνες σου; Στο δικό μας νοικοκυριό βάζαμε πολλά πλυντήρια, βλέπαμε συνεχώς Netflix και δουλεύαμε με δύο –τουλάχιστον- υπολογιστές ανοιχτούς 24/7, μαγειρεύαμε όλη την ώρα και φυσικά είχαμε θερμοπομπούς ανοιχτούς πολλές ώρες. Κι όταν ήρθε ο λογαριασμός ρεύματος μας έπιασε κρίση πανικού! Ήταν φουσκωμένος!

Γιατί; Ένα μεγάλο μέρος του λογαριασμού ρεύματος περιλαμβάνει τη ρήτρα αναπροσαρμογής κόστους. Στο παρελθόν, μέρος αυτής είτε το απορροφούσε η εταιρεία απευθείας, είτε το μετακυλούσε στον καταναλωτή. Πλέον όμως, είναι υποχρεωτικό όλοι οι πάροχοι να χρεώνουν την αναπροσαρμογή κόστους, με βάση το πώς διαμορφώνεται η χονδρεμπορική τιμή της ενέργειας (ΟΤΣ, Οριακή Τιμή Συστήματος). Κάτι τέτοιο  δημιουργεί εκνευρισμό στους καταναλωτές, αλλά και θέματα αξιοπιστίας καθώς το τελικό κόστος για το ρεύμα τους είναι πολύ πιο αυξημένο από αυτό που φαντάζονταν στην αρχή με βάση την τιμή/kWh που έχουν αγοράσει.

ZerO: Ξέχνα ό,τι ΞΕΡΕΙΣ για τα προγράμματα ρεύματος

Υπάρχει όμως εναλλακτική. Το  ΝΕΟ προϊόν ρεύματος – ονόματι zerO – το οποίο απευθύνεται σε όλους (σπίτια και επιχειρήσεις). Στόχος του νέου προϊόντος είναι να αλλάξει όλα όσα ξέρεις έως καταναλωτής για τις χρεώσεις του στο ρεύμα. Δεν πληρώνεις ρήτρα αναπροσαρμογής. Δεν σε περιμένουν εκπλήξεις.

Ήρθε η ώρα να αλλάξεις όσα ξέρεις για το ρεύμα σου!

Γιατί να το κάνεις; Για να εξοικονομείς χρήματα. Είσαι ήδη πελάτης σε άλλον ιδιωτικό πάροχο; Αυτός σου προσφέρει 100% διαφάνεια και αξιοπιστία; Είναι προσιτός οικονομικά και γεωγραφικά σε όλους; Νοιάζεται για την ικανοποίηση του πελάτη του; Γιατί μπορείς να γίνεις καταναλωτής της εταιρείας που διακρίθηκε στους Financial Times ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Ελλάδα. Ναι, για την WATT+VOLT μιλάμε.

Γιατί για μια σύμβαση διάρκειας δύο χρόνων για κατανάλωση έως και 10.000kWh/μήνα η Χρέωση zerO είναι 2€/100kWh. Πες ότι τα ξεπερνάς, πόσο θα κοστίζει η έξτρα χρέωση; Για το τμήμα της μηνιαίας κατανάλωσης που υπερβαίνει τις 10.000kWh, η χρέωση zerO είναι 1,5€/100kWh.

Αν γίνεις πελάτης της WATT+VOLT έως τις 30/6 παίρνεις δώρο τη χρέωση zerO για 3 μήνες.

Κι επειδή το κάναμε για σένα, πριν από σένα να ξέρεις ότι η διαδικασία της αλλαγής παρόχου είναι παιχνιδάκι. Το μόνο που χρειάζεται είναι η συμπλήρωση της Αίτησης Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας και ο τελευταίος εκκαθαριστικός λογαριασμός της ΔΕΗ ή οποιουδήποτε άλλου παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας. Εναλλακτικά μπορείς να καλέσεις στο 183 83, για να μιλήσεις απευθείας με εκπρόσωπο της εταιρείας. Δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση ή επιπλέον αλλαγή στους υφιστάμενους μετρητές και στο δίκτυο.

Αν θέλεις να μην ανεβάζεις παλμούς κάθε φορά που ανοίγει κάποιος τον θερμοσίφωνα, αν δεν αντέχεις άλλο να ακούς τη μαμά σου να φωνάζει όποτε ανοίγεις το ψυγείο κι αν είσαι καταστηματάρχης που έχεις όλη μέρα ψυγεία και φώτα ανοιχτά, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Εγώ σώθηκα φίλε μου!