Υπάρχει μια υπέροχη σελίδα εκεί έξω, σατιρική με fake news που θα μπορούσαν να προβληθούν- άνετα- σε ελληνικό δελτίο ειδήσεων/. Άλλωστε, δεν θα ταν η πρώτη φορά. “The Babylon Bee” λέγεται κι έχει ξεκαθαρίσει τι κάνει,  “τα fake news που μπορείς να εμπιστευτείς”,  ανήρτησε λοιπόν ένα θέμα για τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

https://t.co/ELGmeLEXRE

Σε αυτή την είδηση ο Βορειοκορεάτης ηγέτης φέρεται να συμμετάσχει σε πανεπιστημιακά μαθήματα προκειμένου να μπορέσει να μάθει νέες τεχνικές για να κάνει πλύση εγκεφάλου στον λαό του. Προπαγάνδα 101. Ο ιδρυτής της Tesla, σχολίασε στο Twitter γράφοντας  «εἰδέναι μὲν μηδὲν πλὴν αὐτὸ τοῦτο εἰδέναι», το οποίο μεταφράζεται σε «δεν ήξερε τίποτα, εκτός από ένα πράγμα, δηλαδή ότι δεν ήξερε τίποτα».

https://t.co/YSswJmVZhP

Μια πετριά με την Ελλάδα την έχει ο δισεκατομμυριούχος και πολέμιος του bitcoin, έδωσε ελληνικό όνομα στο νέο του διαστημοδρόμιο. ο Έλον Μασκ ονόμασε το διαστημοδρόμιο της SpaceX “Deimos”. Η πλατφόρμα προορίζεται να χρησιμοποιηθεί για την απογείωση και προσγείωση του SpaceX Starship, ενός διαστημικού σκάφους το οποίο σκοπεύει να στείλει τον επιχειρηματία στον Άρη. Στην ελληνική μυθολογία ο Δείμος ήταν η προσωποποίηση του τρόμου. ΔΥΣΤΟΠΙΑ. Κάτι θέλει να μας πει υιοθετώντας για όνομα την  ενσάρκωση της φρίκης του πολέμου.

https://twitter.com/elonmusk/status/1405053765913251840?ref_src=twsrc%5Etfw

Βγήκε πιθανότατα και στο νοίκι. Με ανάρτηση στο Twitter ο CEO της Tesla έκανε γνωστή  την απόφαση του να πουλήσει και το τελευταίο σπίτι που βρίσκεται στην ιδιοκτησία του. Ο 49χρονος δισεκατομμυριούχος είχε αποκαλύψει πριν από ένα χρόνο ότι έχει σκοπό να πουλήσει όλα του τα σπίτια και τα περισσότερα από τα περιουσιακά του στοιχεία, καθώς δέχεται συχνά επικρίσεις για τον τεράστιο πλούτο του.

https://t.co/zCQouj963q

Σε άλλα νέα, ο Κιμ-πάτα το κουμπί- Γιονγκ Ουν θα τιμωρεί τους λάτρεις της K-Pop,  σύμφωνα με τον κομμουνιστή Ανώτατο Ηγέτη της Βόρειας Κορέας, προωθεί το “καπιταλιστικό lifestyle”. Ο Κιμ προσπαθεί να σταματήσει την αύξηση της δημοτικότητας της K-pop, των K-dramas, νοτιοκορεατικών σειρών με φανατικούς θαυμαστές, και των νοτιοκορεατικών ταινιών μέσω μιας “μυστικής εκστρατείας κατά της K-pop”. Αύξησε την την τιμωρία για «κατοχή ή / και παρακολούθηση ψυχαγωγικού περιεχομένου από τη Νότια Κορέα» από πέντε σε 15 χρόνια καταναγκαστικής εργασίας – ή ακόμα και εκτέλεση. ΑΛΑΛΑ.