Αν δεν υπήρχε ο Παύλος Πολάκης, ο Άδωνις Γεωργιάδης θα είχε πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο και λιγότερες αναρτήσεις στο Twitter.

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1405408481084071937?ref_src=twsrc%5Etfw

Δεν εμβολιάστηκε ο πρώην  Υπουργός Υγείας, νυν βουλευτής του  ΣΥΡΙΖΑ και βασικά μέλος της ιατρικής κοινότητας (χειρουργεί ανεμβολίαστος;) και ο Υπουργός Ανάπτυξης τον έχρισε εκπρόσωπο του αντιεμβολιαστικού κινήματος.

Το εργασιακό νομοσχέδιο συζητούσαν χθες στην Βουλή αλλά ο κύριος Πολάκης –με τη γνωστή καφενειακή διάλεκτο- μίλησε από το βήμα της Bουλής για “κονόμα εταιρειών”. Είχε κάνει και teaser ποστάρισμα στο Facebook- πάντα με το τσιγάρο στο στόμα γιατί μπορεί.

https://t.co/HFYOZ8eUKq

Τι είπε ο Κρητικός; «Την επιστημοσύνη μου δεν την παζαρεύω με κανέναν. Πέρυσι τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο, έκανα και αντιγριππικό και αντι-πνευμονιοκοκκικό εμβόλιο, για πρώτη φορά στη ζωή μου, γιατί την προηγούμενη χρονιά είχα κάνει μια δύσκολα θεραπευθείσα βρογχίτιδα, ως καπνιστής. Έχω κάνει όλα τα εμβόλια, τα κορίτσια έχουν κάνει όλα τα εμβόλια, όμως έκανα τα δοκιμασμένα εμβόλια, εδώ δεν θα ξεχάσουμε όλη την ιατρική που ξέρουμε, επειδή εσείς στηρίξατε το αφήγημα της αντιμετώπισης της πανδημίας, στα εμβόλια ενώ σας φωνάζουμε από πέρυσι για κάποια πράγματα και επειδή η εντεταλμένη επιτροπή των λοιμωξιολόγων, σας κρατάει φανάρι. Γιατί γνωριζόμαστε με όλους τους κυρίους συναδέλφους».

Δαπίτες φλώροι

«Υπηρετείτε συμβόλαια της διαπλοκής που σας έφερε στην κυβέρνηση, με τη βοήθεια των ΜΜΕ. Είστε οι Δαπίτες του 80, οι Δαπίτες και οι φλώροι, που λέγαμε τότε, οι οποίοι παίρνετε εκδίκηση από την κοινωνία, που τις δεκαετίες του 70 και του 80, μέσα από αγώνες, από διεκδικήσεις, απέσπασε ένα κομμάτι της υπεραξίας που η ίδια παρήγαγε, για μια καλύτερη ζωή».

https://t.co/XvyTm6bhMf

Ο “εκπρόσωπος των εναντίον του εμβολιασμού”

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτηρίζει τον Παύλο Πολάκη «εκπρόσωπο των εναντίον του εμβολιασμού», τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας ανέχεται «για να πάρει τις ψήφους όλων αυτών». «Ας σταθούμε λίγο κι ας σκεφθούμε πως θα πήγαινε η εθνική εμβολιαστική εκστρατεία αν στη θέση του Υπουργού Υγείας είχαμε έναν αρνητή του εμβολιασμού κατά της COVID», ανέφερε ο κ. Σκέρτσος, παίρνοντας σειρά στην κριτική, μετά και τις αιχμές που είχε αφήσει νωρίτερα ο Άδωνης Γεωργιάδης.

https://twitter.com/nalepis/status/1405094074273734657?ref_src=twsrc%5Etfw