Από το βήμα της Βουλής, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος πρότεινε σε όλους τους παραβρισκόμενους να δουν το -ΟΚ, εξαιρετικό- βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη, στο οποίο σχολίαζε όλα όσα πήγαν λάθος με το σποτ για το Συνέδριο Γονιμότητας.

Όπως θα θυμάσαι, στο βίντεο, η Μαίρη Συνατσάκη, με ένα κομμάτι τούρτας στα χέρια, περιγράφει όσα πήγαν λάθος, σαν απάντηση στη γυναίκα του σποτ που αναρωτιέται “τι έκανε λάθος”. Τι έκανες λάθος, λοιπόν, αναρωτιέσαι, γυναίκα που πλέον το 4 νιώθεις να επισκιάζει τα χρόνια της ηλικίας σου, έντρομη. Σου εξηγεί η Μαίρη Συναντσάκη, τι έκανες λάθος. Τίποτα δεν έκανες. Απλώς είσαι πολίτης μιας χώρας που δεν νοιάστηκε να σε ενημερώσει, να πάρει τον φόβο από πάνω σου, τις τύψεις, τα πρέπει, παρά σκέφτηκε το 2021 να συντονίσει μερικούς πολιτικούς, τύπου Άδωνις Γεωργιάδης, Θάνος Πλεύρης και Μάκης Βορίδης, κάτι ιερείς που τις μισές μέρες σε θεωρούν ακάθαρτη, τον Ντάνο και τον όποιο άλλο δεν έχει καμία ιδέα για το σώμα σου, να μιλήσει για αυτό. 

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, λοιπόν, αφού σχολίασε τα του εργασιακού νομοσχεδίου, αναφέρθηκε στο βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη, με αφορμή τη συζήτηση για Συνέδριο Γονιμότητας, που ευτυχώς, ακυρώθηκε, μετά τις αντιδράσεις.

Στέλνετε τους βουλευτές να μιλήσουν σε απαράδεκτα συνέδρια για να μιλήσουν για τις γυναίκες. Ε λοιπόν όχι δεν φταίνε οι γυναίκες. Φταίνε νομοσχέδια σαν και αυτά. Και μην το ακούτε από εμένα. Ακούστε το από την Μαίρη Συνατσάκη που έκανε ένα από τα πιο καλά πολιτικά video που έχω δει.

Εσείς δεν θα το έχετε δει, αλλά το έχουν δει 600.000 άνθρωποι. Αναρωτιέται πως να κάνει παιδί πριν από τα 40 όταν δεν έχεις αρχική δουλειά ή έχεις και βγάζεις οριακά όσα χρειάζονται για να τα βγάλεις πέρα», σχολίασε ο κ.Τσακαλώτος.

Δες το απόσπασμα εδώ: