Ανατριχιάσατε κι εσείς με το trailer της σειράς "Καρτ Ποστάλ" ή είστε τίποτα άνιωθοι;

Σειρά με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Κωνσταντίνου είναι πάντα άχαστη.

Ανατριχιάσατε κι εσείς με το trailer της σειράς "Καρτ Ποστάλ" ή είστε τίποτα άνιωθοι;

Σειρά με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Κωνσταντίνου είναι πάντα άχαστη.


Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Άννα Μάσχα, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Μαρία Ναυπλιώτου, Λένα Παπαληγούρα, Μυρτώ Αλικάκη, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Ναταλία Σουίφτ, Μελισσάνθη Μαχούτ και η κόρη του Τόλη (άρχοντα) Βοσκόπουλου, Μαρία. ΕΡΤ -επιτέλους- θα σε ξαναβάλουμε πίσω στο 1 του τηλεκοντρόλ.

Σειρά που γυρίστηκε στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης και βασίστηκε στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ. Πότε θα ξεκινήσει το νέο "Νησί" στην ΕΡΤ. Ας μας πει ένας υπεύθυνος επίσημα πότε βγαίνει το πρώτο επεισόδιο.

Προμηθευτείτε εγκαίρως χαρτομάντηλα. Θα μιλήσει η σειρά για έρωτες παλιούς που τους ρήμαξε το πέρασμα των χρόνων. Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου (αν δεν πας θέατρο θα τον έχεις δει στο πρώτο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών, είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του) είναι πρωταγωνιστής -και συνδετικός κρίκος- σε όλες τις ιστορίες της σειράς "Καρτ ποστάλ", που αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια, και υποδύεται έναν ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφή Άγγλο αρχαιολόγο, τον Τζόζεφ, που επιστρέφει στα πατρογονικά εδάφη για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή. Μόνο που τα θεμέλια στα οποία ο ίδιος έχει στήσει τη ζωή του αποδεικνύονται σαθρά.

Κι εκεί αρχίζει το οφθαλμόλουτρο. Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου/Τζόζεφ θα πάρει σβάρνα την Κρήτη (ΑΧ) και θα ψάχνει απαντήσεις σε ερωτήματα για την απόρριψή, τον έρωτα που δεν εκπληρώθηκε εξαιτίας του φόβου της απόρριψης. Θα μιλήσει αυτή η σειρά για την απώλεια και τον θάνατο. Το αποκαλούν οι δημιουργοί του ένα ταξίδι συναισθηματική μαθητείας. Κι επιστρέφοντας στις ρίζες του ο Τζόζεφ θα ξαναγίνει Σήφης.

Η σειρά φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του βραβευμένου Γιώργου Παπαβασιλείου. Την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*) και η Δώρα Μασκλαβάνου. Η σύνθεση πρωτότυπης μουσικής και τα τραγούδια είναι του Μίνου Μάτσα. Σκηνογράφος είναι η Πηνελόπη Βαλτή και ενδυματολόγος η Μάρλι Αλιφέρη.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα