Ο αριθμός που παρουσίασε το Ofcom και παρουσίασε ο Guardian με δημοσίευμά του, μας κάνει γνωστό ότι οι Άγγλοι έκαναν κάτι συγκεκριμένο για να καταπολεμήσουν το άγχος της καραντίνας. Σύμφωνα με το Ofcom, λοιπόν, ο μισός πληθυσμός των ενηλίκων παρακολούθησε πορνό κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Επαναλαμβάνουμε: o μισός πληθυσμός των ενηλίκων. Το νούμερο, όπως καταλαβαίνετε, είναι τεράστιο.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, 26 εκατομμύρια άνοιξαν το κινητό ή το λάπτοπ τους για να περάσουν λίγο προσωπικό χρόνο. Φυσικά, η σελίδα με την μεγαλύτερη δυναμική -και- στην Αγγλία είναι το PornHub αφού είδε 15 εκατομμύρια να το προτιμούν. Για την ακρίβεια, το 50% άντρες και το 16% γυναίκες με σύνδεση στο ίντερνετ, το επέλεξαν με το Sky One, ITV4 και BBC News, κανάλια που δεν φημίζονται για το ερωτικό τους περιεχόμενο, να βλέπουν την πλάτη του PornHub.

via GIPHY

Όπως σημειώνει το Ofcom, οι ιδιαίτερα δραστήριοι Άγγλοι ξοδεύουν κατά μέσο όρο 10 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα μπροστά από την οθόνη τους. Από την άλλη, η πανδημία αύξησε τον χρόνο της διαδικτυακής τους ζωής γενικότερα με τον μέσο Άγγλο πολίτη να ξοδεύει περισσότερες από 3,5 ώρες την ημέρα στο ίντερνετ.

Το συγκεκριμένο νούμερο είναι και αυτό μεγάλο αν σκεφτούμε ότι στη Γερμανία και τη. Γερμανία περνούν στο ίντερνετ μία ώρα λιγότερη ενώ στην Ισπανία τρεις. Στο τέλος, πάντως, κερδίζει πάντα το PornHub.