Σήμερα, η Ελλάδα σχεδόν παραλύει, με τον κόσμο της Εργασίας να μάχεται εναντίον του νομοσχεδίου για την εργασία που περήφανος στηρίζει ο κ. Χατζηδάκης. Σήμερα, ο κόσμος της Εργασίας απάντησε στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη, με τον καλύτερο τρόπο που είχε. Οι δρόμοι πλημμύρισαν από διαδηλωτές που δεν είναι διατεθειμένοι να δουν το ωράριό τους να γίνεται σημείο για debate με εργοδότες. Με επαγγελματίες που δεν θέλουν να πληρώνονται σε ρεπό, ούτε να δουν μειωμένες αποζημιώσεις σε περίπτωση απόλυσης.

Μιλώντας για «ελιές» και «πληρωμή σε ρεπό» δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε πει μεταξύ αστείου και σοβαρού (μάλλον περισσότερο σοβαρού) πως το νομοσχέδιο αυτό έχει προταθεί από άτομα που ποτέ δεν έχουν υπάρξει υπάλληλοι, ποτέ δεν έχουν βρεθεί από την πλευρά των αποδεκτών της νομοθεσίας που τόσο έντονα στηρίζουν. 

Αυτή την πραγματικότητα, έρχεται να φέρει σαν γεγονός, με απόλυτη παραδοχή, η Νατάσα Γιάμαλη, μέσα από ένα απόσπασμα της εκπομπής της στο κανάλι KONTRA, στο οποίο ρωτά τον βουλευτή της ΝΔ, Σταύρο Κελέτση, αν έχει υπάρξει ποτέ υπάλληλος. Η απάντηση που πήρε; Όχι, δεν έχει υπάρξει.

Το παραδέχεται, λοιπόν, στη Νατάσα Γιάμαλη, η οποία με μια απλή ερώτηση έκανε το πιο εύκολο πετσόκομμα της δημοσιογραφικής ζωής της και η ζωή συνεχίστηκε.