Δεν μπορώ να υπολογίσω πόσες συμβουλές έχω διαβάσει για να μην αφήσω τίποτα να καταστρέψει τις διακοπές μου. Από το πώς να χωρέσω όλα μου τα πράγματα σε μια μικρή βαλίτσα, το πώς να πακετάρω σωστά τους φορτιστές μου, ως το τι προορισμούς να αποφύγω και το τι άτομα να αφήσω εκτός της παρέας μου. Μη σας τα πολυλογώ, τελικά τίποτα δεν φάνηκε αξιόπιστο και κοντά στην πραγματικότητα. Ο τρόπος που βρήκα για να μην καταστρέφονται οι διακοπές μου, μετριέται σε ίντσες, είναι αφής και χωράει όλη μου την άυλη ζωή. Ναι, είναι ένα κινητό.

Τι να πρωτοανακαλέσω ως μικρές ή μεγάλες ρωγμές στις τέλειες διακοπές που έχω ονειρευτεί; Την πεσμένη μπαταρία όταν βρισκόμουν μπροστά στο πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα ή στην πιο γαλάζια παραλία που είχα δει στη ζωή μου; Το κακό σήμα όταν προσπαθούσα να συνεννοηθώ για οδηγίες ή όταν ήθελα να κάνω story τη χωριάτικη σαλάτα μου; Τις φορές που κόντρα σε όλη μου την παρέα ήθελα να μείνω κι άλλο στην παραλία, έχοντας ξεχάσει το βιβλίο μου στο ξενοδοχείο, μη μπορώντας καν να κάνω scroll με το 3G να με γυρνάει σε εποχές περασμένες; Μήπως τον καύσωνα που με κρατούσε μέσα, με ένα κινητό που έκανε την εμπειρία του χρόνου μαζί του να μοιάζει πιο αργή και βασανιστική από το τραμ;

Όχι πως τα καλοκαίρια μου στην Αθήνα, με ένα κινητό που δεν σέβεται τον εαυτό του ήταν καλύτερα. Το κολλημένο GPS, το black out όταν ήμουν ενεργή σε πάνω από τρία tabs; Το να προσπαθώ να βγάλω φωτογραφία την Ακρόπολη από την καλύτερη ταράτσα της πόλης και να καταφέρνω να απαθανατίσω την Ακρόπολη πιο άσχημη από ποτέ; Ποιος μπορεί να κάνει την Ακρόπολη να φαίνεται άσχημη; Θα σας πω εγώ. Ένα κινητό που δεν σας αξίζει.

Τώρα ήρθε η στιγμή αποκάλυψης του μυστικού. Του μόνου πραγματικού μυστικού για να αποφευχθούν τέτοιες αποτυχίες σε περιόδους που αποτυχίες δεν χωράνε. Το λένε Xiaomi Redmi Note 10 5G. Ναι, 5G. Θέλετε τους λόγους; Σημειώστε. Η ανθεκτική του μπαταρία βοηθά στο να μη χρειαστεί να το φορτίσουμε για μια ολόκληρη μέρα. Άρα, δεν μένεις χωρίς ανάμνηση από το ηλιοβασίλεμα που λέγαμε. ΟΚ, ούτε χωρίς story με τη χωριάτικη να ποζάρει πάνω στη ντομάτα και το κρεμμύδι, κάνοντας τους θεατές να πεινάσουν ακαριαία. Μιλώντας για φωτογραφία, με την τριπλή του κάμερα 48MP και την τέλεια ανάλυση αναδεικνύει και την παραμικρή λεπτομέρεια των λήψεων. Και στις διακοπές, κανείς δεν θέλει να ξεχνά τις λεπτομέρειες.

Δεν στερηθήκαμε ταξίδια για να μην τα καταγράψουμε με τον ιδανικότερο τρόπο. Με επεξεργαστή 2,2 GHz μπορείτε να αφήσετε τους φίλους σας να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο και να το ζήσετε σαν μόνοι islanders, εναλλάσσοντας το ένα app μετά το άλλο; Όσο για το δίκτυο; Με ταχύτητα 5G δεν χρειάζεται να αναλύσουμε και πολλά. Όλα αυτά σε απλό και ελαφρύ σχεδιασμό, γιατί ΟΚ, την αισθητική μας δεν τη χάσαμε ακόμα.

Με ευχαριστείτε αργότερα.

Extra Bonus: Αν είστε gamers που σέβονται τον εαυτό τους, μόλις βρήκατε τον αγαπημένο σας φίλο, για τις μέρες που έχει υπερβολική ζέστη και θες όσο τίποτα να κάτσεις σπίτι.

Κάνε την παραγγελία σου μέχρι τις 12/6 και επωφελήσου από το early bird offer στα 199,90€.