Είναι αυτοί οι πραγματικοί Anonymous; Αυτό είναι το πρώτο ερώτημα που προέκυψε όταν παρακολουθήσαμε το βίντεο διάρκειας 3 λεπτών και 47 δευτερόλεπτων στο YouTube, το οποίο, μάλιστα, που έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές. Το κανάλι Anonymous που δημοσιεύτηκε το «χώσιμο» της γνωστής ομάδας στον Έλον Μασκ, έχει μόλις 164.000 συνδρομητές και ελάχιστο περιεχόμενο συγκριτικά με τον άλλο λογαρισμό που μετρά εκατοντάδες βίντεο και 3,5 εκατομμύρια συνδρομητές.

https://twitter.com/hashtag/Crypto?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Για το λόγο αυτό, κρατάμε μια επιφύλαξη αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι Anonymous, οι αυθεντικοί ή οι μη αυθεντικοί, είπαν μερικές αλήθειες. «Ακόμα ένας πλούσιος ναρκισσιστής που είναι απελπισμένος για προσοχή» λέει ο τύπος με την χαρακτηριστική μάσκα και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί του.

Στο βίντεο-χώσιμο, ακούμε ότι ο ο επικεφαλής της Tesla έχει καταστρέψει ζωές μέσω των ανεύθυνων αναρτήσεών του που έχουν ως αποτέλεσμα την αναστάτωση στις αγορές κρυπτονισμάτων. Ο Guy Fawks αναφέρει επίσης ότι ο Μασκ θέλει συνεχώς να τρολάρει και ότι «εκατομμύρια επενδυτές βασίζονταν πραγματικά στα κέρδη από τα κρυπτονομίσματα για να βελτιώσουν τη ζωή τους», συμπληρώνοντας ότι «φυσικά, ανέλαβαν την ευθύνη όταν επένδυαν και όλοι γνωρλίζουν ότι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τη μεταβλητότητα στις αγορές crypto, αλλά τα tweets σου αυτή την εβδομ άδα δείχνουν μια σαφή έλλειψη σεβασμού για τον μέσο εργαζόμενο».

Στην αρχή του βίντεο, γίνεται επίσης αναφορά στην εκμετάλλευση των εργαζομένων του, μεταξύ άλλων και παιδιών που δουλεύουν κάτω από άθλιες συνθήκες εκτός των ΗΠΑ. Είναι αυτό το μπιφ καλύτερο και από αυτό της ελληνικής τραπ σκηνής; Φυσικά και είναι. Περιμένουμε την απάντηση του Μασκ γιατί το πάρτι μόλις άρχισε.

https://www.youtube.com/watch?v=UG07x3aN3b0