Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μπουρντέν, προκαλεί ανατριχίλα

Μετά από αυτό, περιμένουμε πώς και πώς το ντοκιμαντέρ.

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μπουρντέν, προκαλεί ανατριχίλα

Μετά από αυτό, περιμένουμε πώς και πώς το ντοκιμαντέρ.


Αν ήταν δημοσιογράφος, θα ήταν σίγουρα κολλητός του Χάντερ Σ. Τόμσον. Αν ήταν ηθοποιός, θα έπινε τα βράδια παρέα με τον Τζακ Νίκολσον. Χωρίς να είναι τίποτα από τα δύο, κατάφερε να φτάσει στο ίδιο επίπεδο σημαντικότητας στον δικό του τομέα, την μαγειρική και σίγουρα, τα πρόσωπα που αναφέρθηκαν στην εισαγωγή, θα ήθελαν να δειπνήσουν μαζί με τον Άντονι Μπουρντέν.

Ο σεφ, συγγραφέας βιβλίων και παρουσιαστής εκπομπών με βάση τους την μαγειρική, αυτοκτόνησε το 2018, αφήνοντας πίσω του μία τεράστια κληρονομιά. Τα ταξίδια του ανά τον κόσμο, ο τρόπος που παρουσίαζε τους ανθρώπους που γνώριζε και οι ιστορίες που μοιραζόταν, ήταν εκπληκτικές και σίγουρα αξίζει να περάσει κάποιος τον χρόνο του παρακολουθώντας τις εκπομπές του.

via GIPHY

Τρία χρόνια μετά τον θάνατό του, ο Μόργκαν Νέβιλ θα μοιραστεί με τον κοινό το ντοκιμαντέρ Roadrunner, για τη ζωή του διάσημου σεφ που μας χάρισε τις εκπομπές A Cook’s Tour, το Νο Reservation και το Travel Channel. Από τον τίτλο του ντοκιμαντέρ και μόνο, καταλαβαίνει κάποιος περί τίνος πρόκειται ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο σκηνοθέτης εμπνεύστηκε από το τραγούδι τον Modern Lovers με τον ίδιο τίτλο, το οποίο ακούμε μάλιστα και στο πρώτο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε.

Πότε θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα; Στις 16 Ιουλίου ενώ αργότερα, το ντοκιμαντέρ θα φιλοξενηθεί τόσο στο HBO όσο και το CNN, κανάλι με το οποίο συνεργάστηκε.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα